Måndaaay

Shhaaawna!

Igår fick jag faktiskt ihop ett hyfsat bra träningspass. Körde crosstrainern 20 minuter, sedan löpbandet (uppförsbacke) 40 minuter och sist hann jag med några benlyft så magen fick lite träning också. Gjorde av med ca 500 kcal. Känns bra efter nästan en veckas sjukdom. :)

Idag är det lian som gäller, har en massa bilder att frilägga och photoshoppa, sedan är det filmer som ska klippas. Skönt att ha en lång lista på saker att göra ibland, det blir så tråkigt att sitta sysslolös.. men bara ibland. :)

Jag känner mig kreativ idag, får se om den kreativa andan är kvar ikväll när jag kommer hem från träningen. Hoppas!


Helgen i bilder

  • Min nya jacka
  • Vykort från Sonny (8 månader sent)
  • Present från Sonny ♥

 

 



Söndag

Idag är jag bara lite snuvig, tror jag ska bota det med nässpray fast min näsa typ är helt sönderbränd av nässpray sen i somras och sprayen bara rinner rakt ner i halsen. Det är iaf värt ett försök. för övrigt känner jag mig hyfsat pigg så idag blir det core bosu för hela slanten. Första gången jag provar på't, ska bli spännande. :)
igår blev luuugnt, och det var såå skönt att sova 12 timmar och vakna helt utvilad och inte det minsta bakis, även om man kanske blir rätt snurrig av att sova så länge. inatt drömde jag att jag åkte tuk tuk till mbk, ååh vad jag saknar thailand.

meen det kanske planeras en annan resa snart, i vår någon gång. vill bo på 5-stjärningt, äta god mat, gå på spa, shoppa och träna på lyxgym med min sockerbebis. :P



Save the last dance

Får fortfarande rysingar av det här!

Blir filmkväll för mig idag! :)



Lördag

 

 

 

 



horfredde



Hej Fredag!

 

Snygg video, bra låt


Man mår som man förtjänar

Ja, tydligen var jag inte så frisk som jag trodde igår. Hann med 30 min på crossen och 1 timmes ragga iaf. Idag mår jag värre än jag gjort på hela veckan. Fysatan i gatan! Fick dra hem från lian och har legat avdankad i ett par timmar nu. så det var kanske inte jättebra att inbilla sig att man var frisk och träna, då kan jag ju ändå inte träna idag eller imorn.. Eller.. om jag inte hade tränat igår hade jag säkert ändå inte kunnat träna idag iaf, så då var det ju liak bra att jag fickd et gjort igår ändå.. eller är det jag som feberyrar nu? Hur som helst mår jag sämst och jag har lärt mig min läxa, detta ska jag komma ihåg! Tjejen med världens sämsta immunförsvar får absolut inte träna om hon inte känner sig fullt frisk!


Säger godnatt med Henok Achido



Inspiration


Solbrillor från gina / resten från H&M

Så häär fin ska jag vara när våren/sommaren kommer! Fysatan vad jag längtar efter att klä mig i shorts och tshirt! Är så sjukt trött på att sitta i tighta jeans och helknäpp skjorta på lian. Meen, så här fint får man inte klä sig om man inte tränat riktigt hårt innan sommaren! ;)



Ritat



Tisdagkväll

Kände mig ju hängig och febrig här igår och jag gjorde helt rätt i att ta det lugnt både igår och idag. Känner mgi redan bättre, tror jag lyckades slippa att bli sjuk nu.. för typ 78e gången på två månader. Å andra sidan mår jag alltid bättre på kvällarna och sämre på mornarna, men imorgon ska jag inbilla mig själv att jag är helt kry, lyckas jag med det hela dagen så blir det crosstrainern i 30 minuter, sen cardio på löpbandet 30 minuter innan jag drar iväg och dansar ragga 1 timme. :) Efter det blir det luuugna puckar, sonny ska hämta upp mig efter raggan så ska vi handla med nå rabattkuponger på maxi (det var tydligen viktigt att vi fick det gjort ;P) sen blir det filmmys♥ resten av kvällen! Vi ska se Love and other drugs!

Nu blir det hopp i säng så jag kan vara så där pigg och kry imorgon som jag räknar med! :)


Sommar



Grenstock-citat

Jag har en vän som heter Mathias, Grenhjelm, Grenstjerna eller Grenstock.. vilketsom. Han är en så kallad citat-maskin. Han säger jätteroliga saker som jag brukar tänka på ibland och skratta åt. Några exempel kommer här.

Grenen har tråkigt på bmb och jag säger att han kan ju dansa med mig och Sara.
Till svar får jag: Jag får ju ändå inte ut någonting av att dansa med er!

Förra våren/nysommarn satt vi på en bänk och Grenen lutar huvudet bak och tittar upp i himlen sedan säger han: Det finns inte ett moln på himlen.. Han avbryter sig själv när han lutar fram huvudet igen och ser att det är moln nästan överallt, sedan lutar han huvudet bak igen och fortsätter: ..här!

I det här fallet behövs det noteras att Grenen pluggar till civil(eller kanske bygg-)ingenjör. Vi åker förbi där dom bygger nya IKEA och tittar, så säger Grenen: Det här är den största byggnaden jag har sett.
Varpå jag undrar om han inte varit i new york? Till svar får jag: Jo..

Har ni fler roliga grenhjelm-citat? hör av er!


Mean Girls

Okej, jag erkänner. Jag älskar mean girls! har sett den säkert tusen gånger och brukar titta på youtube-klipp från den ibland och skratta! Lindsay Lohan var lite av min idol förut och detta är det bästa hon har gjort! Den är faktiskt bra.. faktiskt. Och precis nyss såg jag att det har kommit en tvåa, tänkte att jag måååste se den även om den kanske inte kommer vara lika bra, men efter att ha sett trailern till den så känner jag faktiskt mer entusiasm.


Kul klipp från första filmen.


Trailer till den nya

 


haha vad roligt, hittade den här bilden precis efter jag publicerade detta inlägg! :)

 



Erin Wasson - Min nya girl crush

 

fiiin aarmar!! vill äta upp dom.. typ!



Brillorna

yees! visste att jag köpte rätt brillor i år igen! jessica alba kan ju iiinte ha fel! :)


Salsa-hunden

fyfan vilken rolig liten hund! jag skulle köpa den direkt! gråter av skratt nu!



Mina inspirationskällor


Som jag redan nämnt är det Sofi Lindberg, men sedan blir jag inspirerad när folk på facebook kommer med statusuppdateringar om sin träning. Jag blir också inspirerad av I used to be fat på mtv.com, som jag brukar länka här ibland. :)


Favoritmat

Laxfilé med ris
Gravad lax med bakad potatis och skagenröra
Kallrökt lax i sallad

I love LAX! :)



lykke li

har lagt upp mkt lykke li förr.. men hon är så jävla bra, måste köra repriser.

lykke li är min bästa vän! .. faktiskt.




Favoritövning

Åh, det varierar ju såå mkt. Benpress(lår) eller benlyft(mage), svårt att välja mellan de två faktiskt. Kanske för att det är dom jag klarar bäst jämt, armarna är jag så jävla klen i så jag hatar bicep, tricep-övningar. fast det är väll dom man borde köra hårdast på i så fall, jaja det kommer! :) än så länge är det benpress eller benlyft. :)


Mål med träningen

När jag och ello gjorde upp vårat superträningschema så var mitt mål från början att gå ner i vikt till sommaren, eftersom jag gått upp så mycket den senaste tiden. och tänkte mest tvigna mig till jobbiga träningspass för att jag måste.
<
Sen hittade jag Sofi Lindbergs blogg, och hon blev min största inspiration-/motivationskälla. och jag ville ha lika stenhård kropp som hon har, supermuskler! men efter massa hårt slit och ingen skillnad på varken musklerna eller vågen, och lite granskande i hennes blogg som visar att det tagit ÅR för henne att få den kroppen, så förstod jag att det kanske inte är det enklaste, men om man itne håller igång idag så kommer man inte ha den där kroppen 2015 heller..


så idag är mitt mål med träningen att se hur långt jag kan gå, kan jag pusha min kropp till att springa 2 mil i ett streck? kan jag ta över 100 i benpress? kan lilla klen-densan bli stenhård? och hur lång tid tar det att komma dit? jag bryr mig inte sååå mkt längre om mitt utseende.. HÖLL JAG PÅ ATT SKRIVA, haha jo jag bryr mig skitmycket, men det är inte anledningen till att jag tränar. det är mitt nya intresse bara. det är inte längre en jobbig grej jag gör för jag måste, jag tycker att det är skitkul bara! och att man blir stark, frisk, pigg och glad av det är bara en superbra bonus! :)


Favoritmuskel

Min favoritmuskel är quadriceps, som den så fint kallas. det är faktiskt en muskel som består av fyra små, de fyra små musklerna har sitt lägre fäste vid knäskålen och sina övre fästen ltie varstans på låret.

Den här muskeln är min favorit just för att det är den jag snabbast får träningsvärk i och snabbast ser skillnad på.. jag kan lätt spänna den och känna att det putar upp nått hårt från låret! det har faktsikt vart min favoritmuskel sen jag var liten pch spelade innebandy, i och för sig hade jag två favvosar då.. det var den och gastrocnemius, vadmuskeln, jag ville jättegärna att den skulle synas också, ni vet när man får ett såntdär streck på vaden, skugga av själva muskeln..

oj! nu kan jag inte bestämma mig, vilken gillar jag bäst egentligen?



I min träningsväska

Nu har jag gjort ett fint litet kollage... ungefär exakt så här ser det ut i min träningsväska


våra föräldrar

kan vara bra roliga ibland.



så jävla bra

ääälskar detta avsnitt!!

 

I Used To Be Fat - MTV Shows


nu blir jag fan tjurig!

Tydligen har RO fällt Boxers senaste annons, för att den är könsdiskriminerande.. VAAAA!?!?!?!? Är detta ett jäävla skämt??

figurens muskulösa kropp och det stora könet är en steretoyp och orealistisk framställning av mannen som skapar press både hos yngre och äldre män


För det första, det där könet är inte orealisktiskt.. jag har nog sett bilder på internet på större :P haha.. men det jag stör mig på mest är att det kryllar av sånna här reklamer med tjejer.. om denna ska förbjudas så tycker jag att dom kan stänga ner all media över huvud taget..






fäll de här bilderna med motivationen

figurens smala kropp och de stora brösten är en steretoyp och orealistisk framställning av kvinnan som skapar press både hos yngre och äldre kvinnor


Har faktiskt ingenting emot reklam som anspelar på sex, men blir så jävla irriterad när det helt plötsligt är könsdiskriminering när en man ligger och posar i kallingar. jävla töntar!
Länk till artikeln i Aftonbladet


Ett fint idrottsminne

Oj, vad skulle det kunna vara? Jag kan inte komma att tänka på nått.. alla gånger när man har lämnat ett träningspass och vart så där jäävla nöjd med sin insats är ju de bästa. Så alla dom gångerna! När man är helt varm och känner pulsen i hela kroppen och man har blodsmak i halsen. myyys ♥


SUPERDENSAN!

gaaahs, jag blir alltid så jävla full av energi när jag har tränat.. jämför med igår när jag bara åkte hem firekt, var seg och trött och somnade i soffan och sov nästan två timmat, och sen var man ännu segare tills man gick och la sig!

idag jäävlar har jag först kört cardio i 45 minuter på gymmet, sen dansade jag ragga i 60 minuter, jag tror jag börjar bli bättre på att vicka på hfterna nu, och efter det drog vi snabbt som fan hem till ello kastade i oss kvällsmat och sen drog vi till friksis för att kröa ett medelpass på 45 min.. det är en timme egentligen, men hoppade stretchen.. :) och NUNUNU är jag fuuullll av energi! nu skulle jag kunna ta tag i sånt jag aldrig annars orkar eller hinner, typ städa och tvätta.. men jag vet att jag måste ta en dusch och varva ner så jag kommer i säng i tid.. upp klockan 6 imorn igen! uuh..
ska föörst bara fylla i veckans träningschema som jag vart för slö för att göra tidigare!


det här är bland det

roligaste jag har sett


idag orkar jag ingenting

hoppade träningen, skiter i att städa eller diska, orkar knappt sitta vid datorn, det gör man ju heeeela dagarna på lian. usch, nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv hela kvällen. det gör jag aldrig, ska se om jag har alla "nya" kanaler elelr om jag måste söka efter dom, typ sexan, sjuan, åttan, nian, tian, elvan..


Sonny kom hem..

img_9349 (MMS)

..med en blomma till mig idag. :)



Lördag

Lördagen gick till så att jag och sonny klev upp i skaplig tid, halv tio, solen skeeeeen så fint! och vi hade haft en lugn kväll innan (jag hade deckat före kl 22) så vi var jätteutvilade och på bra humör pga det fina vädret. så vi åt frukost och duschade så man var redo för dagen..

Jag och ello åkte ut till björnön ocvh skulle gå femman.. efter 20 minuter kom vi ut från spåret igen.. dom hade tydligen bara plogat 2,5an.. säkert för alla slö-pensionärers skull, så dom inte går vilse eller ger upp efter halva.. så vi fick gå spåret igen, så det blev 5km.. :).. seeen goick vi till pulkabacken och grillade korv, eller iaf skitade ner dom med aska.. men med lite ketchup och senap och kaffe så smakade det inte jätteilla.. :)

seeen åkte vi in tills tan igen och träffade sonny och grenstock som käkade på kajens, jag och ello satt på en bänk utanför och njöt av den fina utsikten..  sen köpte vi varm choklad och kaffe och gick en promenad i hamnen/lillå udden.. tills sonny och matte frös i sinna vårjackor!!! :D:D:D



I mina öron när jag tränar

Såå enkelt..
MIN TRÄNINGSPLAYLIST
gillar musik med antingen tempo eller tryck i när jag tränar, eminem är skitbra att köra hårda styrkepass till och discodängor från 2004, som man kan hela texten på, är bra när man springer. :)


September & Jacksson

hade trååkigt på lian! :)


cooool

jag vill också!!!


Min idrottsbakgrund


Hm, typ ingen! :) Eller joo jag har dansat mycket när jag var liten, street dance, hip hop, disco bland annat. Ett tag spelade jag innebandy också, dessutom äälskade jag idrotten i skolan så satsade hårt och svettades mycket! :) ett tag hade jag idrott tre gånger i veckan, tjejidrott två gånger, dans två gånger, innebandy tre träningar och eventuellt en match eller två på helgen. Då var jag duktig för att vara så ung och inte bry mig ett dugg om hur jag såg ut, minns att jag bara tyckte det var kul när man såg musklerna på ovanlåren när man spände benen, och att det var kul att ha skitbra kondis när man sprang runt runt runt. :)

det var i högstadeiet någon gång, sedan dess har mitt sportande legar på hylla, då har jag bara kört styrka på gym, friskispass och lååångra promenader. När jag jobbade på mcdonalds och hade lite varierande arbetstider valde jag nästan alltid att gå till och från jobbet när solen var uppe, när det är mörkt ute blir jag rädd! :P så det kunde bli 1-2 h promenad om dagen.
Och nu, idag då.. så försöker man hinna med en 5-7 träningspass i veckan. Och än så länge hänger jag med, motivationen går ju liite i bergochdalbana, men jag kör på ändå! :)


Snyggt photoshoppat aftonbladet


anställ mig!


Min Thai-önskelista

Yess, nu är det bestämt, inte ännu bokat, men jävligt bestämt, att i vinter åker jag tillbaka till thailand, det är destination 1. sen beroende på hur mkt pengar jag lyckas spara så åker jag gärna vidare, kanske bali, australien eller nå. :) så häär kommer min thai-önskelista.. den kommer säkerligen bli längre med tiden, men detta är vad jag har drömt om hela dagen idag!



Onsdag, dagkoll när man har lia

de här låren ska jag få tillbaka! :) (7 kg lättare)


sprungit av mig på bandet efter lian, kört supermagpass (gjorde 65 raka benlyft på den där bollen som man hänger på ni vet?) och sedan dansat ragga i en timme, fyfan vad förvirrad jag är när jag dansar haha, man måst eliksom fokusera på att komma ihåg dansen, när ska jag göra vad? och sedan "släppa loss" och vicka på höfterna och vara sexig typ. SER INTE KLOKT UT.. meeen det är ju nybörjarkurs såå, det är meningen att mans ka va dålig :) det är iaf kul att ha en "hobby" som inkluderar uppvärmning och styrka.. dock var jag inte jättebra på styrkan idag eftersom jag hade mördat min mage precis innan! :P
du blir det mat och dusch.. :)


Ger bloggen lite tid

nytt läppstift!! ;)

 


 

Ja, ikväll är jag bara bara hemma, har inte tränat efter lian eller åkt hem till sonny. Jag åkte bara raka (nästan) vägen hem, lagade mat och har hållt på och lägga in och lähgga upp bilder som har plågat min stackars kamera en längre tid nu. jag hoppas den mår mycket bättre nu när han fått tömma sig lite, haha min kamera har haft förstoppning tyyyp, den kan inte utföra sina behöv hemma hos sonny stackarn, det är den aldelles för blyg för! ;) så nu tänkte jag bara mooosa upp massa bilder.. som en dålig kompensation för att jag så sällan uppdaterar!

 


 

här kommer ett par bidler från klassfesten vi hade i 80 tals afterski-tema!

 


och bilder från helgen som varit..

så sjukt klockrena bilder det här är på mig och bult! :P

 



Fredag!



Garderobsrensing

Nu har det gått ett halvår sen jag senast rensade ur garderoben.. så tycket att det var dags igen. Alltså! Hur kan någon som har så mycket kläder som jag aldrig ha någonting att ha på sig? Måste bero på denna jävla oordning. Nu har jag rivit fram nästan alla kläder jag äger, förutom de jag la i påsar och kartonger förra gången jag rensade, och de 3-4 kassar + en byrålåda med kläder som jag har hos sonny! Så nu är det bara att sätta igång!

Åhh, varför gjorde jag så här mot mig själv!?


Om jag någonsin funderar på att köpa en randig tröja, strumpa, tshirt, randiga trosor, byxor, shorts, ett randigt linne eller ja vad som helst som är ranigt.. STOPPA MIG! Detta är bara ett litet litet handplock bland mina randiga kläder.. Tror jag måste skaffa en helt ny garderob för randiga kläder bara.



RSS 2.0