Veninder!!



Så jævle spænnande!!! sjukt mkt ovärt drama som är kul att se på. tänk om mitt liv var så spännande som deras... kanske ska skapa lite drama jag själv! råder mina venidner att hålla ett vakande öga i fortsättningen.. nu hinner jag inte skriva mer, måste se iaf ETT avsnitt till innan jag drar igång kvällens film!



Höstjackan

Jag har en vision om hur den ska se ut, men kan inte hitta den någonstans. så nu funderar jag på att
köpa någon av de här. svårt att välja när alla är lika fina, men ingen är så fin som den jag har i tanken.


Tror nästan den svarta är min favorit, dyrast också. så nu behöver jag bara råka ha 2,5 tkr över! :)



Kærligheden kalder nu i nat, kalder du

Oj vad mkt flumd et blev i senaste blogginlägget. Måste vart sjukt trött, minns nästan inte att jag skrev det där.

Veninder på 1. klasse (Den unga överklassen)
Den danska realityserien ... ursäkta mig "reality" .. som the hills så är det såklart inte heeelt på riktigt. men om man kisar med ögonen så kan man nästan tro det. har sett 6 avsnitt sen igår, och hur dåligt det egentligen är så har jag fallit för det. dessutom blir jag mkt shoppingsugen av det, faarligt! Jag har nämligen billiga veckan nu. dvs matlåda varje dag och no shopping! svårt!

Line, seriens huvudperson.. gör en klassiker ..  sitter ensam på en restaurang, dricker champagne och väntar på sin date som inte dyker upp.



imorn är det måndag

vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter.. uuh.. fem dagar kvar till helg! :)

nää jag är rätt sugen på att jobba, har laddat upp för en riktigt bra vecka, vet att den kommer bli bra.

nu ska jag bädda ner mig med min bok, som aldrig verkar bli utläst.. jag finner inte mkt tid till att läsa nu för tiden.. men ikväll kanske den läses ut! för jag är pigg som en denise på sockercola, fast jag bara druckit juice.

godnattis



lördagen den tjugoförsta augusti



H&M-leveransen



Jag fördriver tiden med att rita


Jag kallar den.. Rymden
Och visst har jag lärt mig att man ska märka sina bilder så ingen snor dom. Eftersom det jag ritar är så fantastiskt tjusigt! ;)



måndag kväll

jaja, nu blev det ju ganska bra iaf. men jävla olydiga blogg!!

vad har jag gjort idag då? påbörjat min tredje vecka på jobbet efter semestern. jag känner mig sämst och måste försöka tänka positivt så man kan göra bra ifrån sig. gör man bra ifrån sig blir man glad och då jobbar man ännu bättre juue. Sedan har jag bara slöat hemma, eller jo jag har shoppat lite innan jag åkte hem.. köpte ett par jeans, boyfriend fit som de så fint heter på H&M. en v-ringad tshirt och en necessär, så man får med sig sitt eget shampo och balsam till sonny.. och inet glömmer andra viktiga hår/hud-grejer. :)

nu ska jag gå och lägga mig, aldelles för sent. brukar helst ligga vid 22.. men när man sover hemma sitter man gärna uppe längre och chattar med sonny.. för vi är töntar som inte kan låta varandra vara ens en timme! men jag trivs med det :)

paulo coelho ska få natta mig ikväll med sin bok Veronika bestämmer sig för att dö. har bara läst första kapitlet hittills men gillar det jag läst.. han är mycket övertygande den där paulo.. om jag börjar få självmordstankar av den här boken så lovar jag att sluta läsa den. det lovar jag mig själv! undertecknat: Denise! ;P

godnatten katten



piss-blogg

blir så jävla trött när det inte blir som jag vill.. jävla html-koder..

det ser rätt ut när man förhandsgranskar och i iPhone♥ .. men inte annars!!


Sonny har ett fan!



Folk! Det är den värsta sorten.

Jag skrattar åt dem! En kvinna råkar trycka på stoppknappen för tidigt så busschauffören står kvar så där onödigt länge och väntar på att någon ska gå av. Sen trycker inte kvinnan på stopp igen så chaufförn åker förbi hennes hållplats och kvinnan skriker och vinglar fram, ramlar in i mig och skriker lite till. Sura bussis säger ingenting. Han bara kör!


övning ger färdighet, eller hur man nu sa detdär??



har testat lite snabbt att göra mig själv till en na'vi.. i väntan på att sonny ska skicka en bra högupplöst bild som jag kan göra ordentlig! :) jag är lycklig över att jag har en dator med photoshop nu! :):)



RSS 2.0