HAHAHA

På jakt efter lasermannen i malmö. Känns tryggt.


Justin Timberlake

..Vilken stjärna va!?
Otrogen mot Jessica med en tjej som ser likadan ut? HAHAHA


LLLEEEEOOO!!!??

varför ställde han sig inte vid emelie?? går det inte när adnan redan stod där eller? han var ju inte immun!! är det något jag missat när det gäller parcermonin eller? kan bara siste man ställa sig vid någon som redanär upptagen?? KASST I SÅ FALL!! :(

Leos blogg.

det är fan andra torsdagen i rad som jag blivit missnöjd över att nån åkt ut!!
eller, jag gillar att J.P fick gå!


2008-2009



Nu blev det lååångt..

Sonny har skaffat en iPad! Om jag tycket att iPhone var bra förut... så, ja, jag vet itne riktigt vad jag skulle skriva. iPhone är iaf säämst jämfört med iPad, den har ltie skärm och små ikoner och det går ju knappt spela ordentligt på den! På iPad kan man köra fruit ninja MULTIPLAYER!


Helgen!
I fredags var vi hos Hansson på Rosa Middag/ Födelsedagsfest/ Julbord. Typ. När vi precis hade kommit dit och tagit första drinken såg jag att det var fullmåne. Jag både tänkte och sa att ikväll blir folk tokiga. - Det blev dom! Antingen berodde det på just fullmånen (har fått det där från färjan eller kustbevakarna typ) eller så berodde det på att någon spetsat bålen med nått alldeles gääälet.  Kan också ha berott på att bålen från början innehöll rosé, lime och fruktsoda för att senare mot kvällen bestå av en rosé, en annan typ av rosé och en tredje rosé. Som tur va hade jag och Sonny redan åkt hem när kaoset slog till. Vi låg tryggt och sov.


I lördags blev det luuugna puckar. Jag Sonny och Matte lagade mat och såg på film. Två timmar och 40 minuters franskt fängelse-drama! Puh, filmen var inte dålig, men den var sjukt tung att se en lördag till typ två på natten. Igår såg jag coh Sonny på Frozen.. vilket jag INTE rekomenderar. Vi blev tipsade om att se filmen och jag hade ett minne av att jag blivit tipsad om denna förut också, men under tiden som vi såg filmen kom jag på att jag hade blivit tipsad om att INTE se den. Uhhh.. Den handlade om ungdomar som fastnar i en skidlift, kissar på sig och blir uppätna av vargar typ. Dom sitter två nätter i snöstorm typ, och tar inte ens på sig vantar eller drar upp luvan!!! Skit dåligt skådespel! Töntig film! SE DEN INTE!


Och så hade jag oturen att inte bli medbjuden på bio idag när Matte och Sonny ska se The Social Network som JAG SÅ GÄRNA VILL SE!! nää för Sonny trodde typ att hela salongen var uppbokat, men den var helt tom när jag kollade en timme innan filmen skulle börja (för sent för mig då :/) Ja, ja! Sonny blir tvungen att se den igen sen med mig! Så vi får hoppas att den är bra! ;P




Idiotjävel

Faaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!! Har suttit i en jävla timme och skrivit om hela helgen!! Så försvinner ALLT!!! Dagen är förstörd!!!!


Trevlig Fredag!


Gillar videon! :)


HAHA vaa?



imponerad! :P HHAHA sjukt att man kan ha sån ordning på så jäääävla mycket grejer!! en annan lägger kläder i sopsäckar för att få rum i sin lägenhet! :P dock är nog hennes rum typ lika stort som hela min lägenhet


PH

Välj Andreas! Välj Andreas! Välj Andreas!
VAAAA!?!?

Jag hatar Lin!!



MÅSTE SEE!!!



Cartoon-Me


Vet inte varför jag tycker sånt här är så kul. Jag måste vara en riktig tönt!


Dags att läsa om böckerna igen! :)



Matstället brevid Ben & Jerry's

Sara och jag var och åt på Nancy's här om dagen. Och vi var båda jääättenöjda! För dom hade typ ALLT att välja på... eller njaa kanske inte allt. Men jag var sugen på lax-sallad och sara var sugen på nån varm mat. Jag skulle kunnat offra min sallad för Spicy, men där tycker Sara inte om maten. Och Gränden... är man så trött på nu! Så vi beklagade oss över att alla shopping-lunch-ställen i stan bara serverar typ sallad, mackor och kanske bakad potatis. Som kostar 5 kr i affären. 10 minuter i micron och någon typ av röra till omvandlar priset till 70 kr. Dessutom ställde vi mer krav på vårt matställe, vi ville ha gratis toa och Sara ville ha chailatte efter maten. Och det, mina vänner, går tydligen inte få tag på överallt.

Hur som helst så gick vi till Nancy's för att prova. Så jag fick min lax-sallad och sara fick carbonara, dom hade GI-menyer och thaimat och mackor och så klart andra sallader och pastarätter. Det fanns gratis toa brevid och dom hade chailatte. När man köar får man se på när dom gör maten och så var alla jättetrevliga! Dom hade fina tallrikar men tyvärr plastglas.. man kan ju inte få allt! :)

 



Vin en regnig sommardag i Stockholm.



Utkast: 22.57 Okt. 18, 2010

Slö-dag. Tränat och.. inget mer! Ätit & sett på tv typ! Har upptäckt att det är skitbra att lyssna på J.Lo när man tränar. Måste vara den där undertonen av.. ja vafan är det? salsa? HAHA! Skönt att springa till iaf. Vågar inte ha så högvolym, skämmigt om någon hör Let's Get Loud från mina hörlurar. :P 

Imorgon ska vi börja med projektledning, har läängtat! :) skönt att företagsekonomin är över. Behöver bara svar på tentan!


Happ! Kul att det var så här långt man hunnit skriva igår kväll.. och sedan lämnat datorn för att se på PH och sen sova. :) skola snaart, sen jobba och ikväll.... bartenderskolan och PH!! :):):)

juuste, hon den roliga från bartenderskolan ska vara med på lyxfällan på toorsdag! rooligt! :)



Rosa



Ville inte köra på nån skrikig cerise eller nån "rosa bandet-rosa" kör puder-rosa på fredag och hoppas att det duger. :)


HAHA så jäävla bra!!


"This is just in!" is what i'm gonna say when i'm stabbing you!
Robin är bäst! :)



Trevlig helg

Tenta lördag kväll, trååkigt! tar en paus och spelar fia med knuff, ensam!
sen lite photoshop.. pretty woman kl 21.00?? 


HAHAHAHA, *fäller en liten tår*



Nästa vecka blir det iaf hanssons rosa middag! Så imorn blir det v-ås city på jakt efter nått rosa.. vill inte köra på min rosa klänning, känns för förutsatt 




Äntligen!!!!!


Nu väntar jag bara på ett tillfälle att få använda den! :)



Höst



FREDAG!

Vaknade i tid idag iaf! Har sovit från 24 till 9. Känns ju helt ok med 9 timmars sömn. Nu ska jag försöka finna någon motivation till att åka iväg och träna, efter det ska jag sola, sen hem och göra tentant (weei). Ikväll ska jag och sonny gå på bio, gå ut och äta, eller.. jag vet inte, jag vet inte vad vi ska göra. men nått trevligt ska det bli iaf.



Åh jooo! Jag vill gå på bio!! Jag vill se The Other Guys!



Redan helg!

..med hemtenta. :/ så jag är en helgpluggis nuu.. hörs typ.. aldrig mer! :)



Whhooaat!

Mina vänner, zappa in på tbp! För nu har det hänt grejer!
















Fem nya avsnitt av cougar town!! Fem nya avsnitt av himym!!

Vi hörs aldrig mer! :)


Jag undrar om man kan kalla min blogg för en TV-Blogg... inte mode, mat eller träning. Jag bloggar om TV..
Är det synd om mig?


TVserie-battle

Var precis in på tv3play och kikade om ett nytt avsnitt av bartenderskolan hade visats, men icke! Sedan tänkte jag.. att vad har TV att erbjuda oss som skiter i fotbollen? kikar in på tv.nu och får se att nästa avsnitt av bartenderskolan visas nu 22.00. Kuul! ska i protest mot kanal 5 byta min tv-tid till bartenderskolan nu eftersom kungarna av tylösand har äcklat mig så sjukt mycket. Dessutom kan sexan erbjuda ny säsong av paradise hotel.. som jag ska se på efter bartenderskolan, också i protest mot kanal 5. Jag gillar att Alex Schulman vann över brorsan Calle.. i kriget om min tv-uppmärksamhet! Om Calle läser min blogg, som han säkerligen gör, så vill jag bara säga.. försök inte sticka upp nå mer!



Fashion shoot ;)


Foto: Sonny E.
Modell: Denise A.

HAHAHA! snyggt! :)


måndag

skolan, tränat, nu film.. mkt film så man kan tömma hjärnan och fylla den med onödig skit. skönt




Whip my hair


Willow Smith, Wills 10-åriga dotter, så jävla cool! :D


Bartenderskolan


Mycket bättre än Kungarna av tylösand! Varför har man inte hört nått om detta program? KaT fick ju massssa publicitet innan det skulle börja! här vare lite mindre äckliga människor, och programmet handlar faktiskt om någonting! och dom är sådär lagom pinsamma på fyllan. man blir inte lika äcklad av detta prog.

..Såg en kändis 42 minuter in i klippet ;P



Top Model 14



Shit var livrädd för att googla fam bilden, man vill ju inte få avslöjat för sig vem som vinner. Har gått in i den fällan typ 5 av 13 säsonger. Alltid lika tråkigt! :P Men förhoppningsvis kommer jag klara mig denna gång. Top Model börjar ikväll 20.00 !!! :) och efter det new york-fruar myyysmåndag!

skola imorn! ska bli kul att komma tillbaka och lära sig ännu nått nytt. :)



Erica "Lady Lapdance"



Dagens hat

Jag hatar när folk skriver å/och istället för att.

"Kul å träffas!" ..vaa? Kul ATT träffas säger man juu.

"Det är bara å ringa!" ....Det är bara ATT ringa.

Vet en annan kul (inte kul alls egentligen för jag stör mig så förbannat)
"Kom ihåg och ta hand om dig" ....................................??


Särskrivning hatar jag också.

Gift orm? ...Giftorm heter det!

Grillad kyckling lever med kul potatis??

Brun hårig sjuk sköterska??

osv osv!!

Jag älskar och störa mig på jätte dumma stavningar! ;)



Fredagsmyyys

Igår kväll, när vi står i kön till bmb kommer tre tjejer och går över repet och tränger sig fram till sitt sällskap. Då börjar folk omkring oss härja och säga "är det där verkligen okej?".. Jag säger åt en kille att gå och skvallra till vakten (HAHAHA) vakten blir arg på killen och skriker på han att killen härjar å massa sånt. Så säger vakten "det är ju ingen annan här som har klagat" och pekar på kön, då var det flera som sa till "jo, dom gick över repet" , "donm trängde sig!! uuuhöw"som snorungar i matkön i skolan. jätteroligt. jag var en av dom!

så vakten ber tjejer gå ur kön, men dom rör sig inte, då blir en annan vakt arg och skriker åt tjejerna att dom fan ska gå ur kön och ställa sig sist som alla andra! tillslut går tjejerna, som ändå inte hade kommit in pga sin låga ålder och skriker (här kommer det roligaste) "fatta hur många tusenlappar ni förlorar nu!!" HAHAHAHAHA deras barnbidrag på 900? Jag njöt resten av kvällen! jag är skadeglad! :)

Gårdagens citat kommer från Grenhjelm "Jag får ju ändå inte ut något av att dansa med er!" HAHAHAA GRENSTOLLE!!


Idag har jag och Sonkan varit tillsammans i tre månader. Hurra  för oss.. Jag hoppas han står ut med mig i åtminstone tre månder till. hoppashoppashoppas! :) vi ska ut och äta, och sen har vi bestämt att vi inte känner för något discodisco ikväll, så efter middagen ska vi se på film! lördagsmyys! :)


HJÄLP!! Jävla idiot!


Detta är ett av de värsta klippen jag har sett!! och jag har sett många.. många äckliga/läskiga osv. Detta tar priset. Ni som känner mig vet hur höjdrädd jag är, vågar knappt åka rulltrappor. Efter att ha sett detta klipp är jag nu helt svettig. Jag fattar inte hur han lyckas hålla i sig hela vägen upp. Jag skulle få sån handsvett att händerna gled ur handskarna. Mina ben skulle inte ens kunna hålla upp mig, dom är helt svaga nu bara av att se på. Och skulle jag lyckas ta mig upp hade jag fan hoppat ner med flit för att slippa allt lidande.



Fredagen hittills

Då var tentan gjord. Jag kom nyligen hem till ett paket från Lycknis innehållande nästkommande kursers böcker! MEN HEJA LYCKNIS!! Tentan gick i alla fall bättre än förväntat. Jag räknar med ett godkänt! Marknadsföringen var kul, nästa vecka börjar företagsekonomi, kan bli lite klurigare. Efter skolan har jag tränat och solat och sedan lunchat med min käre pojkvänn Sonny! Kul att ses en stund nu när jag haft tentakoma den senaste veckan och inte haft tid för honom. :) Nu ska jag se igenom boken för företagsekonomin lite granna, sen jävlar, skare bli helg!



RSS 2.0