Applegirl

Riktig iPhone-nörd! Nu måste jag kika upp vad det är för appar hon använder! Och sen.. och sen.. Ska jag köpa nya nagellack i pastellfärger och måla naglarna som hon har gjort, för det var fint!

Haha söt "Thank you!!"


HAHAHAHA va i!?

Kommentarer jag fått angående inlägget Ååh!! Bli min son, snälla!



HAHAHA, den första mobbar antagligen ungen? För han inte kunde göra en bättre videohälsning? Onda människa! Och nästa kallar ungen för efterbliven?? Det är han väll inte? Han var ju bara lite oförberädd när han fick kameran upptryckt i ansiktet, och så har han tydligen lite svårigheter med talet. Men det är ju tanken som räknas!? Gulligare unge får man leta efter!

Men jag roas verkligen av elaka människor, detta är min humor och jag hoppas ni fortsätter kommentera min blogg. Det är precis denna ironi en sjukling som jag behövde! hahaha ni gjorde min dag! :D



Eminem ♥

just promise me you'll think of me every time
you look up in the sky and see a star, cuz
i'm a space-bound rocketship and your heart's the moon
and I'm aimin' right at you, right at you
250, 000 miles on a clear night in june and
i'm aimin' right at you, right at you, right at you

på spotify



Thinspiration.. eller thinspo som det så fint kallas!

Japp, nu vaknar "träningsbloggen" till liv igen! Och jag ska komma med ett litet men mycket effektivt tips.. Du måste ha en iPhone♥ som jag har!!♥ Eller liknande pryl som kan visa yotubeklipp.. Kika på klippet nedan, när du springer på bandet eller vad du nu ägnar dig åt för fettförbränning. Du kanske tror att du är trött och håller på att dö efter 30 minuters löpande.. Men när du ser Gisele Bundchen kliva ut (för er som inte har koll.. första tjejen i klippet) så är du fan inte trött längre! Då kan man springa minst 30 minuter till! Det är inte konstigt att hon är världens bäst betalda modell! 

Kika klippet nu mina vänner, perfekt musik, skitbra tempo på tjejerna. Skitbra thinspo och motivation på gymmet!

 



Rensa garderoberna!

Idag har jag påbörjat en rensning av mina garderober. Jag har hållt på i tre timmar nu.. En juice-paus inräknad. Är näästan klar men avslutar för kvällen eftersom jag är helt svettig nu och måste göra matlådor. Korvstroganoff ska det bli! Men först lite bloggande :) Det blev en hel del waste, kommer bli ännu mer när jag fortsätter imorgon, försöker att inte tänka så mkt.. det är bättre att bara slänga skiten och ångra sig när det är försent! Hädan efter tänker jag följa en viktig regel för att garderoberna inte ska bli så här äckligt fulla igen! Den lyder: Ett plagg in - Ett plagg ut! MKT HÅRT! så jag tänker göra den lite lättare.. Två plagg in - Ett plagg ut. Man tycker ju att jag borde klara det! Tråkigt bara att det är två klänningar på väg på posten, så måste snart fundera på vad som ska offras när dom kommer.

Wasten hittills:


Börjar få ordning bland klänningarna, galgar står högst på önskelistan nu!

Jaja, fortsättning kanske följer..



Ååh!! Bli min son, snälla!



Love The Way You Lie

Underbara combo!

Eminem ♥♥♥

och Rihanna är ju också asbra!

kommer passa fiiint i iPhonen! :)


Helgen som varit!

Fredagen skulle som sagt bli lugn, men Sara och jag bestämde oss i allra sista stund att vi ville gå ut iaf. Så vi förfestade bara hon och jag hos henne. Och sedan bar det av mot pluto där en tävling uppfanns; att springa runt baren på terassen på kortast tid. Det började med att vi bara skulle se hur lång tid det kunde ta eftersom det var så sjukt mkt folk. Så Sonny och Grenen fick börja, dom tog varvet på 2 minuter och 4 sekunder. Jag och Sara bestämde oss för att slå det, där av blev det en tävling. Så vi kutade runt på 1 minut och 17 sekunder. Robban och Palt gick efter oss och hamnade på 1 minut och 33 sekunder.

Observera att denna tävling bara kan utföras på studenten och terasspremiären typ. När det är MOSAT med folk. Mkt roligt!

Fredagens dresscode, leopardmönstrat.
 



Lördagen skulle bli lugn, det var bestämt! grilla lite och se på film typ. Men det slutade med grillning, lite snabbt youtubande, rosé hos Grenen och sen helt plötsligt var man på väg mot bill o bob. Och fulla blev vi! Lördagens tävlig var kapplöpning från bill o bob med person på ryggen. Sonny mot Grenhjelm. Jag och Robban på varsin rygg. Och så fick man skåda en av de roligaste saker jag sett i hela mitt liv, och inte fan fick man det på film heller... Grenen och Robban störtar, Grenen landar först med ansiktet i asfalten och sen flyger Robban över och landar på samma sätt. AJ! HAHAHA! Kan tillägga att dom klarade sig utan större skador.

Lördagens dresscode, rutigt med chinos.


Men bäst i helgen var ändå att jag fick min iphone! Jag älskar den!


ikväll blir det lugna puckar för lilla dempa

för lilla dempa är trötta och äckliga dempa, med risigt hår och huvudvärk! det blir cougar town och högning för mig själv ikväll ..  imorgon klockan 9 är det jag som hänger på låset till blomgaraget.. där ligger min nya iphone och väntar! :):)
 



Senaste nytt!


Jaha, rykterna går!! Palt är en riktig jävla sell out! ;P






Helgen har varit riktigt bra, skön kväll igår! :D

Nu ska man hem till mamsen och fira hennes födelsedag! :)


brännnna!

såja! nu har jag tränat, sprang en timme på löpbandet, slö som man är lyfter man inga vikter, men kanske ska prova lite imorn. för ja då blir det träning igen.. ska ha tillbaka thailandkroppen om två veckor, SENAST!

Jag såg ju bra ut på håll.


dock var det lite dumt att cykla till och från friskis eftersom jag har varit sjuk ett tag, massa blåst och drag på halsen gör ju ingen nytta. MEn imorn kommer jag va frisk som en nötkärna :)



faktiskt!



träna idag, känner mig hyffsat frisk nu! bara liiiite sjuk på mornarna.. nu jävlar ska kalorier brännas!


RSS 2.0