Bieber quote



Valborg

Just nu är vi i uppsala och firar valborg, därför har jag gjort en förinställd valborgshälsning, så.. Hej på er! :)



Trevlig fredag!



Mumsfillibubba!

Snart blir det en löprunda uuute i fina solen! Sen ska jag träffa mamma!



Såld på asics

 

Har haft den här reklambilden framför skärmen på springbandet de senaste gångerna jag sprungit (man får inte tjuvkika). Och nu när jag jobbat med att sälja springskor så har jag fått se och känna på dom på närmare håll, fyfan vad jag är såld! Måste ha!

 

 


Ja just det! För den som undrade vilken app jag använder när jag springer/power walkar så är det RunKeeper, har provat ett par st men tycker att den är bäst. Kan samtidigt tipsa om en vikt-app, den heter Target WEIGHT for Adults, har även där testat lite olika och har precis börjat med denna, tycker den funkar hyfsat bra än så länge. :)



Jean-Pierre & Bingo

Jag har faktiskt träffat Jean-Pierre Barda! Han beställde två cheeseburgare och en juice av mig på mcdonalds, och han betalade med sitt kort, så vi fick hans autograf på kvittot han skrev på, först snodde chefen det så jag fick panik och spran grunt och leta haha. Men sen satte vi upp kvittot på anslagstavlan på kontoret, det hängde där tills det blev helt brunt och gammalt! :)

och sonny har träffat bingo och varit med och fotat på hans pyamasparty, tydligen! :D



Mums!

Huga! Nu är jag tillbaka framför datorn igen efter att ha power walkat 4 kilometer och sprungit 5, duschat och städat hemma hos Sunken! Nu mumsar jag på keso & selleristjälkar och tänkte skriva ner min lista på råvaror som innehåller mer protein än kolhydrater. Varsågoda!

P=protein
Kh=kolhydrater
Kc=kalorier
gram per 100 gram

Kycklingfilé. p23. kh0. kc104.
Laxfilé. p18. kh0. kc180.
Tonfisk. p23. Kh0. kc138.
Fläsk. p22. kh0. kc102.
Nöt. p22. kh0. kc123.
Räkor. p18. kh1. kc84.
Kräftor. p15. kh1. kc68
Kvarg. p13. kh4. kc75.
Philadelphia. p7. kh3. kc281.
Keso. p12. kh2. kc93.
Feta. p17. kh1. kc214.
Mozzarella. p24. kh3. 
Ägg. p13. kh1. kc146.
Broccoli. p4. kh3. kc29.
Minimajs. p2. kh1. kc16.
Sparris. p2. kh1. kc19.
Spenat. p2. kh0. kc15.
Hasselnöt. p13. kh9. kc644.
Jordnöt. p25. kh8. kc571.
Kantarell. p1. kh0. kc13.
Olivolja. p0. kh0. kc884.
Rapsolja. p0. kh0. kc884.
Smör. p1. kh1. kc711.

och som jag skrev tidigare så är inte typ gurka, paprika eller champinjoner med på denna lista, det betyder inte att dom innehåller massa kolhydrater, bara att de inte innehåller mer protein än kolh.. blabla ja ni hänger med, man bli inte tjock av gurka så det är helt tillåtet att äta. Man kan ju inte leva helt utan kolhydrater då ruttnar ju hjärnan, eller hur det nu var? :)


Bieber quote



and my workout?

Och eftersom jag inte uppdaterat på länge så ska jag göra en lite träning & hälsa-update.

Förra veckan när det var långledigt så valde jag i stället för att träna att ägna mig åt solande, ätande och ölande. Det blev som mest en promenad i solen hem från Sonny, det tog en timme och en kvart och jag brände 500kcal. Jag har nämligen skaffat mig en superbra motions-app nu, som jag är nöjd med och som har alla de där funktionerna som jag behöver, så nu kan jag även komma med statistik när jag springer och power walkar utomhus. :)



Såå, denna vecka då!
Jag har till att börja med smygstartat min och ellos deffning, vi ska nämligen köra stenhård koll på kosten under hela maj månad, jag ska försöka basera alla mina måltider på råvaror som innehåller mer protein än kolhydrater (lista på det kommer senare). Sedan tillsätta lite annat mums som jag vet med säkerhet att man inte blir tjock av, även fast kolhydratvärdet är högre än proteinet, tex gurka och paprika! ;P



och till träningen! I måndags sprang jag en halv mil, sen kände jag mig tjock och slö efter allt ölande och slappande så jag tyckte att det räckte. Hoppade av bandet och gick till Sonny och Ager, då fick jag ett litet pepptalk av dom (dom tycker väll att jag är dryg som står och glor på dom haha) till att springa en halv mil till, så det gjorde jag! :) då brände jag 570 kcal! Wiho! Kändes skitbra då, men på tisdagen sen höll jag på att möördas av värk i benhinnor, hälar, knän. :( mååste ha ett par riktiga löpskor, kan ju inte sen stå och rekomendera folk skor på Intersport när jag själv springer i träskor typ!


Första dagen på nya jobbet

Igår på jobbet gick det superbra och superlätt. Var på klädavdelningen så fick larma och stå i kassan mest, springa efter de andra när dom hjälpte kunder, så jag kunde lära mig lite om kläderna. Har tex lärt mig hur vattentäthet mäts och hur man vet vilka jackor som klarar mest väta. Imorgon ska jag vara "där uppe". Hålla på med fotboll, skor, running. Det ska bli meeeest kul! :)



Yess

Tycker synd om er som kikar in i bloggen hela tiden och inte får se något nytt. Idag ska jag jobba första gången på Intersport, ikväll kaaanske det kommer ett inlägg. :)


Shortsväder idag! Förra året den här dagen...

img_1193 (MMS)

Shortsväder idag! Förra året den här dagen fick vi skotta snö! Sjukt underbart!



Spänner så jag håller på att skita på mig!

 



Drömmer om Justin!

Jag drömde att Justin Bieber höll på att smsa mig. På svenska, han använda google translate så det blev lite felformulerat! Jag försökte säga till honom att jag hade pojkvän och att han inte kunde hålla på att smsa mig så där. Men då visade det sig att han inte flörtade med mig utan att han ville att jag skulle köpa en tavla som han lagt ut på blocket.


Vakna!

Klicka> MORGONMUSIK! <Klicka
Godmorgon! :D
Kaffe nu sen ut på en PW!
Har faktiskt träningsvärk som jag förutspådde igår!
Fantastiskt!
Fantastisk morgon!


Hur orkar jag?

Nu har jättemånga frågat mig hur fan jag orkar träna så mycket. Så nu ska jag försöka komma med lite tips för de lite latare läsarna! ;P (Ska svara på andra vanliga frågor lite senare!)


Mitt svar på den frågan är nog att jag inte tränar såååå mycket. Eller, jag tränar lite men ofta. Springer hellre en halvtimme fyra gånger i veckan istället för en timme två gånger. Då blir det lite lättare att få tummen ur och åka iväg och göra det. Typ "på vägen hem från Sonny idag svänger jag förbi friskis och springer 30 min." Det blir en lätt grej då. Och om man tränar ofta, 4-6 gånger i veckan, så blir det snabbt en vardagsgrej som ska göras, vissa duschar ju fan i 30 min, storhandlar i 1 timme eller sitter framför datorn/tvn 5 timmar om dagen. Då är det inte så farligt att träna 30-45 minuter ett par gånger i veckan.

Är du  mer omotiverad än så tycker jag att du kan motionera lite lätt varje dag, gör hellre många små pass, vissa har till och med har en crosstrainer eller ett löpband hemma! Kör då 10 min om dagen. Det är myycket bättre än en timme en gång i veckan!


Och är du suuuuperlat och hatar att träna, GÅ hem från jobbet varje dag! Ta bussen dit och gå hem! Okej om du har skitlångt till jobbet kan du ju bussa halvvägs, men försök få en 30 min promenad varje dag, och en gång i veckan MÅSTE du göra promenaden på 20 min! ;) Det är kul att utmana sig själv!

Man måste börja någonstans och sen jobba sig uppåt, tillslut orkar man fan hur mycket som helst och om du sakta gör det till en del av din vardag så kommer det gå av sig själv tillslut! :)


Tjejer kan!



I am Justin Bieber, the master.

Här påminner han om Sonny av någon skum anledning! ;P
OMG! Är det därför jag gillar JB? Eller är det därför jag gillar Sonny?

Hi I am Justin Bieber and I am back, I was just working out!

 

Listan:

1. Never Let You Go

2. Chuck Norris vs Bear

3. Cody Crying For Justin

4. Legaci Sings "Baby"

5. Biggest Snake In The World
(JAG SKA DÖDA JUSTIN BIEBER FÖR DET HÄR!)



Superonsdag!

Mina kära! Idag har jag gjort lite tvärtom när jag tränat, jag brukar i vanliga fall vara så ivrig att komma på löpbandet så jag hinner trötta ut mig innan jag ens börjat lyfta några vitker. Så idag började jag med styrkan, och det gick mycket bättre än annars, röven och låren kommer va helt stenhårda imorn och göra ont.. av träningsvärk! Wiho! Och det är inte lika jobbigt att ställa sig på bandet efter ett styrkepass jämfört med om man gör tvärtom! Så efter styrkan sprang jag 30 min. Superrr!

 


 

Och just det! Nu ska jag berätta! Jag har fått jobb på intersport! Är inte det helt underbart? När jag tänker efter så är det nog det jobbet som passar mig bäst! Jag får ge service, sälja och hålla på med sport- och träningsartiklar. Dessutom har intersport en running-kampanj nu. Och jag typ döör för jag är så exalterad! Jag var på introduktion igår kväll och dregglade fan över alla springskor och löpbanden och löpstrumporna osv osv! Nästa vecka börjar jag! Kom in på punkt och handla av mig nu! :)



Eye of the tiger



HAIR FLIP.



Justin Bieber after dentist, Remix

Originalet här!



Mitt Sommarschema!

Nu har jag gjort upp sommarens schema, detta gäller mina lediga dagar.. :)

Detta förutsätter att jag är hemma hos Sonny jääämt! ;P


Sommarmys på ballen! :)



Lordag & söndag

Igår var en kanonersdag! Jag och sonny borjade dagen med att aka till hasslo spa. Där vi forst hade en timme i relaxen, bada i pool, angbasta och duscha i en rolig dusch som var en hink med ett rep som man drog i så man fick iskallt vatten över sig. Efter det fick vi en timmes massage, superskont!


sen åkte vi hem och gjorde supergod carbonara, jag overdriver inte nar jag säger att det är den godaste carbonaran jag ätit, mumsfillibabba! Sen var vi helt slut så vi sov i nästan två timmar, och vaknade klockan 19 och kändes att vi var tvugna att göra nagonting.

Sa vi tog en promenad forbi sonnys mor och far, och vi hade sån tur att dom satt ute pa sin snart fardigbyggda inglasade altan och drack vin och skulle snart satta igang grillen. Sa vi blev kvar där resten av kvällen. :)





idag gör vi fint pa sonnys balkong, och bar upp grejer pa vinden, jag blev utmanad att bara upp alla vinterdack pa mindre än 15 minuter. Sa jag sprang upp och ner for dom där jävla trapporna, fyra vaningar! Och jag klarade der pa halva tiden!! Tydligrn nytt rekord.. fast jag inte ens tror att det finns ett tidigare rekord, sonny lurade mig for att han inte orkade springa med dom själv! Sa nu ligger jag helt slut i sangen och han far fixa resten av balkongen själv! ;)


Snygga händer efter däck-utmaning.



JB och Jaden Smith

Då behöver man inte gå och se den filmen då. Gullig Jaden, aslik sin pappa! :)


HEJ BLOGGEN!

Denna fredag bjuder jag och Ello på en liten video!



Jag dööör ! HAHAHA

 



Tråkig iPhone-update

Pigg i sinnet, trött i kroppen! Dagens to do: plocka lite hos sonkan så det är fint när han kommer hem idag:) , skriva på papper på mitt nya jobb!(jippihoo), TRÄNATRÄNATRÄNA!!!, sen tror jag att jag ska städa hos mig själv också, för det är de ingen som gör! Ikväll blir det lyxshake på max med ello.

Bra städ-låt: JB - Never say never
pick it up, pick it up, pick it up, pick it up up up up, and never say never!


Down to earth

Spotifylänk!


yesterday was thursday

Solen skiner och jag har hela dagen framför mig och hyfsat frisk är jag. Men ändå så sjukt depressedblääuhgrr. Tror det beror på att jag inte tränat på ett par dagar nu när jag har vart sjuk. Vill inte köra för hårt för tidigt så man blir liggandes igen.. Om mina trogna bloggläsare minns rätt så var det faktiskt så jag gjorde senast. Jag är klok som lärt mig av denna läxa, äntligen!

Men imorgon, då jävlar ska jag bränna av ett löppass! Det ska bli sjukt skönt och jag kanske blir på bättre humör.

Nu ska jag ta mig till ica, har ätit två riskakor på heeela dagen, och då har jag ändå gått hem från skolan (1 timme) och sedan krattat löv på baksida, å det var fan inte det lättaste! Herråå


Bota din Bieber Fever

Jag har Googlat fram lite tips på hur man ska bota sin Bieber Fever, så för er som känner att det har gått för långt.. Ja, alltså det är inte jag som behöver hjälp, men jag vet att det finns många skadade tjejer där ute som behöver hjälp, INTE jag.. som sagt, aja ni andra.. följ de här 6 tipsen!


Börja titta på andra killar igen. Det finns många hetare som du har missat när du bara haft ögonen för Justin.




Bredda ditt musikområde.
Hans musik är standard för pojk-stjärnor och det är en bra ide att börja lära sig om lite mer komplex musik. Det finns massor där ute att upptäcka!



Acceptera att han inte kommer gifta sig med dig.
Han gör det här för sin karriärs skull, inte för ditt godkännande. Han vet inte ens att du finns! Hitta en kille hemma i stället!



Kom alltid ihåg att han bara är människa.
Han har bra och dåliga sidor, som alla andra. Du har aldrig träffat honom, och om du har så var det antagligen bara ett fan-artist-möte där "folket bakom" Justin sagt åt honom att han ska le hela tiden och vara snäll.


Fråga dig själv varför du älskar Justin så mycket som du gör.
Hitta invändningar till alla dina påståenden.




Gör en lista på alla hans bra respektive dåliga egenskaper.
Läs om listorna efter ett par dagar, gör om dom, flytta runt på egenskaper, efter ett par gånger kommer du se att listorna blir mer och mer korrekta. Försök tänka kritiskt och kom ihåg att ditt mål med detta är att komma på så många dåliga egenskaper som möjligt.

Efter att ha gjort de här stegen kommer du tycka att Justin är lite mindre söt och lite mindre superduperbra! :)


Gillar min spotify-statistik!

sonkans ser nog likadan ut eftersom jag använder den lika mycket! kuul! ;P



superkoreografen

Alltid älskat koregrafin i Somebody to love, och nu har jag fått svaret på vem som ligger bakom den. En kvinna vid namn Jamaica, tycker alla koreografer ska uppmärksammas mer, det är ju förfan dom som gör halva jobbet bakom alla popstjärnor. Dessutom är Usher en riktig hejjare på att dansa, det var väll lite så han blev poppis? Iaf i mina barndomskretsar. Man kollade på alla coola moves han gjorde. Aja, här har ni iaf lite behind the scenes, kul att se! :)

Och här originalet! schnyyygt!

Usher back in the days, visar upp sina moves! HAHAHA!! jag hade en sån där virkad mössa! ORANGE


feather extensions - hell yeah!

så här ska jag ha i sommar!!

 


 

Selen Gomez med fjäderextensions!
(JB's flickvän eller ex, det är lite oklart ännu)

 

 



My heart is blind but I don't care.

Frisk, pigg och utvilad!! Dansar till JB - Love me! Skolan snart
lala, love me love me, saaay that you love me. fool me fool me... tjallala
och idag öppna ikea?? i så fall ska jag dit!


Mest visade youtube-klippen

 

1. Justin Bieber - Baby (514 567 351) En halv jävla miljard!!
2. Lady Gaga - Bad Romance (366 930 682)
3. Shakira - Waka Waka (329 261 225)
4. Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna (319 093 041)
5. Charlie Bit My Finger (303 501 874)
6. Justin Bieber - One Time (233 490 908)
7. Eminem - Not Afraid (220 573 129)
8. Miley Cyrus - Party In The U.S.A (206 251 090)
9. Justin Bieber - Never Say Never (187 848 621)
10. Pitbull - I Know You Want Me (173 549 769)


so i can never be your robot?



Sour Patch Kids

Justin Bieber berättade att hans favoritgodis var sour patch kids.
Efter ett tag tog han tillbaka det och sa att det inte var hans favoritgodis längre..
FÖR FANSEN KASTADE DOM PÅ HONOM! hahahaha! eehh.. haha. ahh ♥


THAT SHOULD BE ME.

Justin Bieber tycker att jag har blivit smal, och gillar det!

This is so wrong, I can't go on 'till you believe that.. That should be me. Spotifylänk!


LIFE'S A BITCH. FUCK IT LIKE ONE.

Kära bloggen! Idag är jag fortfarande sjuk, jag har inte varit sjuk på flera veckor, detta är rekord, och därför blev jag extra sjuk nu.

LIFE GETTING TOUGH. MEANS GOD IS AFRAID OF YOUR PROGRESS.

ja så måste det vara!


Om cirka 2 timmar kommer sonkan hem, då ska vi äta mat, dagens höjdpunkt!

döda mig!

det suger att vara sjuk när det är finfint väder! satans!


Super-JB

gillar psyk-fansen! :P ser fan farligt ut att va justin bieber
FÅR MAN 3D-HÅNGLA MED JB I FILMEN????


Tre killar lurar Bieber-fans och det spårar!!



Biebians

Lesbians who looks like Justin Bieber.
Jag döör! Fyfan vad roligt! Har kikat runt på denna sida nu ett tag och den är så jävla underhållande! Jävlar vad många "Biebians" det finns. Denna sida listar folk som ser ut som JB och lite bilder och klipp på tex Miley Cyrus när hon klädde ut sig till JB och när Bieber var hos Ellen osv. Så stört gulligt!
lesbianswholooklikejustinbieber.tumblr.com
Ps, detta är mitt 500ade inlägg!


Ligger döende i Sonnys säng när han kommer...

img_5255 (MMS)

Ligger döende i Sonnys säng när han kommer hem med mat från sina föräldrar, grillat med klyftpotatis, bea och tzatziki. Jag överlever nog ett tag till.



Utkast: April 10, 2011

Bloggen! Det här kanske är det sista du hör från mig, jag tror jag är döende. Eller jävligt förkyld iaf! Jag tål inte alkohol, jag blir sjuk av det! Eller så är det min Bieber Fever som gett mig riktig feber. Sonny har gett mig soppa idag och nu ligger jag ensam i soffan och tycker jättesynd om mig själv. Och bloggtorka har jag alltid på helgerna, det är fan för att det inte finns någon blogg-app till iphone. Jag har itne tid att sitta hemma framför datorn på helgen.

Jag har gjort en jämförelse förstår ni.
Kissie bloggar 114 ggr i veckan (16.2 inlägg/dag)
Blondinbella 61 ggr (8.7 inlägg/dag)
Paow 72 (10.2 inl/dag)
Kenza 70 (10 inl/dag)

Vad i helvette? Dom kan ju verkligen inte ha något liv! ..Men vad har dom då att skriva om? Det måste ju sitta andra bakom deras bloggar och blogga åt dom! Helt galet! Jag gör i snitt 41 inlägg i veckan vilket blir 5.8 om dagen! Och det tycker jag är jääävligt bra! Ja då gör Kenza och Paow dubbelt så många, Kisse bloggar tre gånger mer än jag gör. Vart vill jag komma med detta? Kanske att jag aldrig skulle ha tid att driva en superstor blogg. Har dock dubblat mina antal besökare sen jag började blogga om Justin Bieber, mycket roligt! :P

Jag feberyrar! JA det görjag helt klart!
nu är jag faktiskt sugen på en ny bloggdesign.. vad tros om det?
Roligast med att ha en blogg är ändå html-koderna! kul kul!


Okeejdå! Jag ska börja dricka proteinshakes nu! ;)

 

Justin Bieber görju det!



Min drömkille..

Om jag skulle göra om Sonny.. så skulle jag mixa han med James Franco och Justin Bieber så här..

Ööhrk?? Tog dom det fulaste från alla eller? Nej då räcker Sonny percis som han är! :)


Jag gråter!!!!

''..cause I love you guys'' Smack!
Staaackars liten!!!


<3

Spotifylänk!


THE POOTER

Då har man fastnat för detta istället. Pluggar imorn!


sommarlovtack

tom i skallen, skulle precis blogga liteom hur uttömd jag är och inte får ett skit skolarbete gjort.. varför ska det vara så svårt att bara sätta sig ner, skriva färdigt skiten och sen få göra vad man vill? Herregud jag skrivker ju en jävla massa rader i bloggen varje dag.. men efter att ha skrivit 11 st i mitt skolarbete blev jag så utmattad att jag var tvungen att vila ögonen 10 min.. nu en timme senare vaknar man helt seg och geggig.
ööörkk.. sonny kommer snart hem så jag får väll se till att få något vettigt gjort.
uppgifts-listan är gjord efter de arbeten som ska va klara först.. oturligt nog är det dom tråkigaste.
det fina vädret hjälper inte!!


Jäv&alr

Tjejen med världens sämsta morgonhumör tänkte göra ett blogginlägg, men bör låta bli.
Nu kvarg & JB så kanske man piggnar till!



HAHA



Mer Bieber!



Dampar på arbetslösa just nu!

Ser på jobbjägaren.. OCH BLIR SÅ SJUKT IRRITERAD! HUR FAN KAN EN JÄVLA KÄRRINGJÄVEL VARA ARBETSLÖS I 25 ÅR OCH KLAGA PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN!?!?!?!?! Jag vet inte ens om jag vågar skriva vad jag tycker om arbetslösa som skyller på samhället, arbetsförmedlingen osv osv. Om man tycker att det är samhället (alla andra) det är fel på så kanske man ska ta en titt på sig själv. Inte kan hela samhället ha fel.. och du rätt?

Jag har aldrig haft problem att skaffa jobb, så jag tror inte att det är samhället det är fel på.. får du inte ett jobb du sökt så är det antagligen för att DU inte har utbildningen för det, DU har inte erfarenheten, DU har gjort ett dåligt intryck på intervjun ... kan fortsätta, men det blir tjatigt, ni fattar vad jag menar.

Jag har vart arbetslös det senaste halvåret, för att jag har börjat plugga. För ca en månad sedan bestämde jag mig för att jag behöver ett extrajobb och började söka. Hittills har jag fått tre jobberbjudanden. SÅ JÄVLA SVÅRT ÄR DET INTE!

Och visst kan det va sjukt svårt att få just det jobbet du vill ha eller drömmer om. Men ett jobb kan du alltid få! Så de som är arbetslösa och tycker att de är för fina för ett donkenjobb eller liknande.. kommer aldrig komma någonstans i livet. Det är, bland annat, mina år på mcdonalds som gjort att jag är så attraktiv på marknaden nu. Alla måste börja någonstans, i skolbänken eller på ett "skitjobb" och sedan arbeta sig dit man vill komma.


Dagens..

Wilma I'm HOOOMEE!! ( Wilma bor inte kvar.. :/ )


Aja, hej bloggen!  Jag är hemma nu efter dagens träningspass.. det blev 5 km löpning, brände 267 kcal.. sedan tränade jag bicep, tricep, bröst, lår, lår, lår, lår, ja alla jävla sidor på låren.. och röv. :) nu blir det kesellamums! Hare bloggen! Så hörs vi bloggen! :)

 



Ciaodenso!

Fyfan vad det ar trottsamt att uppdatera bloggen via ipad/iphone. Blogg.se hade i JULklapp sagt att en app var pa vag.. Sedan sa dom att den var typ klar och testas, den skulle vara ute i mars.. Nu ar det javla april, och det har fortfarande inte kommit en app, saaa segt. Aja, man far noja sig med inlagg utan bilder eller nagon som helst formaterad text!

Idag ar jag i stort satt ledig, ska bara lasa igenom ett skolarbete och kanske ga pa en forelasning om sociala medier, javligt intressant! :) om nagon ar intresserad och vill folja med ar det bara att saga till, det ar for dom som ar intresserade av att plugga det jag gor i host! 17.00

Snart blir det frukost sen of to the gym! Rooligt!
Igar sprang jag 4,5 km pa 30 min, det var asjobbigt!
Snittade 8,4 kcal/min & 9km/h, snaart kor jag 10km/h ;)


It's supernatural, extraterrestrial



Ah, Justin, vilken humor!

ehh ja, jag följer han på twitter!
Klippet här: http://www.youtube.com/watch?v=X21mJh6j9i4


Godmorgon!

Vaknade upp imorse och kände mig lite extra smal.
Mätte mig och såg att jag minskat 5 cm i midjan på 3-4 veckor.
Äntligen börjar man se ett resultat.
Det gör inget att vågen står still.
Det här kanske kan bli en sån där, vad kallar dom det? "Bra dag."
:)


E.T.A.T.U

Tydligen var E.T en copy+paste på t.a.t.us all the things she said. Sonny avslöjade detta för mig igår och helt plötslgit är låten inte lika bra längre.. men videon är fortfarande helt uuunderbar!
Jämför låtarna själv här.


Jag älskar rymden!



Snart kommer Sonny hem, wiho!



Bieber Fever

Sonny lämnar mig ensam en helg och jag får bieber fever! Trodde aldrig att det skulle hända mig, har tyckt att vuxna människor som älskar bieber är retards eller nått..  men nu är jag fast! OHMYGOD!OHMYGOD! Jag önskar att jag var 15 år då skulle jag ha hela rummet fullt med affischer! Skulle det va skumt om en 22åring hade det i sin lägenhet? Kaaaanske inte! :) nu ska jag googla lite efter var man kan köpa likadana kläder som han har.. så får jag och sonny gå på en liten shoppingrunda i veckan. Jag ska bygga min egen bieber nu!

Om du är rädd för att bli superbieberfan så bör du inte se de här klippen.
Annars.. bered dig på att bli frälst!

 



Vilodag

.. Japp! Skönt!



Glow sticks gör varje människa glad.



Space deer



Nu ska FRU SPARTA iväg och träna

tar med mig en samvetesuggla! :P
nu ska mina två magrutor.. förhoppningsvis, påbörja sin resa till att bli fler. :P

 



MEEER KATY PERRYY

Min blogg kommer bli sååå tråkig nu (om man inte gillar katy perry) för jag är kääär i katyperrys nya video.. och alla sminkningarrrr... så nu ska jag lägga upp massa bidler på katy P och photoshopa mig själv som henne! oh my god!! jag gråter nästna liten.. la någon nått i min drink igår?? en katy-perry-kärleks-drog??


Prisma



Katy Perry - E.T

Så STÖÖÖRT SNYGG VIDEO!! jag döööör! Allt, allt, verkligen allt i videon är så jäääävla snyggt!

Sånna där brillor måste införskaffas,,



SPRIIING

Kom nyss in och tänkte "Nu dör jag.. vilket ögonblick som helst" och la mig på hallgolvet. Hyperventilerar och blir helt yr i huvet, snurr och pirr och faaaaan vad skönt det är att vara helt utslagen av träning! Det kittlar så skönt i huvet och kroppen blir helt skön. Sen är det svårt att resa sig för man är så väck typ! Först undrar man varför man utsätter sig för detta, sekunderna senare utsöndras hormoner, endorfin, som tar bort allt det onda. Och man vill göra det igen!

Gjorde samma rudna som jag tidigare sprang på 24 min, sedan 21 min och idag, efter en veckas vila... 20 min!! :)


JAG SKA VARA MED I GLADIATORERNA

whhaaaatthheeffaakkk!!??!
Fick precis ett samtal från tv4! Jag har sökt, och jag har fått svar!!!!
Jag ska vara med som utmanare i gladiatorerna! Fyfan vad kul det ska bli! Nu har jag alltså 4 veckor på mig att bli fit for fight! Så nu frukost, sen hårdträning resten av dagen!
Önska mig lycka till!!
whhaaaatthheeffaakkk!!??!

Fick precis ett samtal från tv4! Jag har sökt, och jag har fått svar!!!! har vart lite hemlig med detta eftersom jag inte velat att folk ska veta att man misslyckats sen om man inte komemr med! ;P Meen.. jag ska vara med som utmanare i gladiatorerna! Fyfan vad kul det ska bli! Nu har jag alltså 4 veckor på mig att bli fit for fight! Så nu frukost, sen hårdträning resten av dagen! Önska mig lycka till!!


MÅÅÅÅSTEEE HAAAAA!!!!!

Minns ni att jag skrev för ett tag sen att jag längtar till vårmarknaden för att jag vill köpa koola tshirtar.
Jag ville ha en med en enhörning, en med rymden och en med vargar!

De här två är beställda nu!!


RSS 2.0