jag blir mörkräddundrar om jag ska spara pengar till ett helt nytt ansikte, läskigt men kooltvad äre för fel??Ingen jävla träningsvärk denna gång heller! Och nu köttade jag ju på jävla löpbandet. Det KÄNDES i låren! Aja, imorn jäääävlar, tänker springa tills blodsmaken kommer. Nej! Jag fortsätter! Fick hem pyjamasbyxor, träningskläder, klänningar, en väska, underkläder och armband bland annat idag. Kul! Jag saknar thailands kung. Vi fick faktiskt vara med och fira hans födelsedag.

---

Tror iaf att jag kommit på vad jag ska ha på mig på lördag!  Yaay! Jag ska ha min nya blå klänning med kängor. Håret.....??? Hatar hår! Ruffsigt utsläppt eller kanske i en slarvig fläta.. Men då ser jag ju ut som på bilden vafan! Hade inte sett det förns nu! Idiot-H&M som ska ha så dumma bra ideer. Kör nog på det iaf. Fläta blire!

 Nu ska jag söka jobb som lapplisa och mattant! :)foolish suckalite av det jag beställde från hm igår :)


söndagsnöjetröttsamt när man har sett en hel jävla film, även om den suger, och så laggar skiten precis innan slutet. vet ju alltid hur det slutar, men nu känns det som jag har slösat 1,5 timme av mitt väldigt dyrbara liv.

nu ska jag in på hm's webshop och lägga allt jag kryssat för i katalogen i shoppingbagen bara för att se vad det kostar.60 varor blev det, nu behöver jag 8847 kronor :) ... KREDIT! :D


 KÄRLEK!!


nääh..

..min mage klarar inte av nått supasupa, det suger att vara sjuk.

tror jag ska kolla om femte säsongen av himym.. för typ tredje gången.

på måndag ska jag vara frisk för då vill jag köpa gymkort!fredagens nöje, ha sönder sparbössan och sortera alla mynt i års-ordning. någon som vill bidra med några kronor så vi kan fylla hela bordet? ...Kvällens lärdom: det står inga årtal på thailändska myntmin tatuering :)


Bantningstips #1:
Skaffa en thailändsk magbakterie och du kommer gå ner 5 kilo på en vecka!hemmaJaa.. det blev ju inget bloggande! Men vi hade kul och kom hem levande! Nu har jag magsår, imorn börjar vi träna, jag ska tillbaka till jobbet igen och sen ska vi styra upp lite kul! supasupasupa:) ..om min mage klarar det.. :)RSS 2.0