Vappen

Valborgsmässoafton, sista april eller vardagligt valborg, finlandssvenska vappen, är en årlig högtid som firas i Estland, Finland, Lettland, Sverige, Tjeckien och Tyskland den 30 april eller 1 maj. Traditionen grundar sig på de hedniska högtider som funnits spridda i Europa, men har senare kommit att sammankopplas med Heliga Valborgs kult, mot häxtro och onda andar, som uppstod speciellt efter hennes död år 779.


TRAMS! idag firar vi konungens födelsedag! och jag är laddad! eller... jag vet inte ens vad jag ska ha på mig, och är jättetrött och kommer jobba till 04 i natt. :(

TRAMS IGEN! jag ÄR laddad! Och jag ska ha på mig leopardklänning.. eller?? jag kommer ju missa riktiga festen för att jag ska jobba, jag kanske bara ska komma i jeans och tshirt. :(

TRAMS! JA NU SKA JAG SLUTA TRAMSA! Jag ska ha på mig nå glammigt och när jag lämnar.. så tar festen slut! Eller hur? ;P



♥♥ lil wayne



sköna alvedon

ni vet när man har sån jävla mensvärk så man inte kan sova ordentligt. man bara ligger å vänder sig och drömmer mardrömmar eller ligger vaken flera timmar. men man orkar inte gå upp och hämta en alvedon för man är rädd för att bli för pigg och aldrig kunna sova igen. man hoppas bara på att somna och slippa värken, men det sker ju aldrig. och sen blir det tidigt på morgonen och man går äntligen upp och tar en jävla alvedon och lägger sig igen.. och sen när värken släpper och man äntligen kan somna skönt.. DET MÅSTE VARA DEN SKÖNASTE KÄNSLAN NÅNSIN!! jag kan inte komma på något bättre faktiskt! ..ni vet vad jag pratar om!



jag har ett problem, jag dreglar när jag sover så mina mungipor är torra och såriga. jag har googlat med hittar bara länkar om hundar och bebisar. ska man börja sova med bomull i munnen kanske?



min jävla katt..

..är så äckligt tacksam!

har stängt ut henne i hallen de senaste mornarna, för hon går upp när solen går upp, och jag vill sova och hon jamar och hoppar runt i sängen och klättrar på persiennerna osv. de första dagarna jamade hon och började kraffsa på halldörren för hon inte ville vara ensam i hallen. MEHEHE! det är jag som bestämmer! tänker jag och somnar om. Sen har hon tillslut lagt sig påen hög med skor och somnat om.

Och nu ikväll ville hon inte ens ligga på sin vanliga plats i soffan, hon gillar sitt nya ställe!



Värre än mordhot!



FU

hallå?? vem sköt mig med spikpistol imorse?? mitt huvud spricker när som helst! :(
hoppas skiten släpper till fredag! för ja den här sortens huvudvärk ger sig aldrig.



fina minnen


julafton i hua hin! :)



r.i.p donken-dempa

är så jävla rastlös nu för tiden när jag är på jobbet, vill inte vara där, vill bara kuta där ifrån fort fort fort.. å snart gör jag det ju, typ! men kommer ändå sakna stället å alla, ja faktiskt alla, söta donkisar jag jobbar med.









kommer någon kalla mig dempa i framtiden? är det nu jag ska bli vanliga denise? :(



soliga tider

är fan säker på att den 25e juni kommer bli den bästa dagen i mitt liv. hahah eller den bästa dagen i sommar! jag vill ha 25e juni nununu! :D för då får jag lön från två olika jobb och mina semesterpengar från mcd eftersom jag säger upp mig och skatteåterbäringen kommer då vavava? och det är midsommar och det är fredag (såklart om det är midsommar) och det kommer vara SOMMAR och jag kommer ha ledig helg! jag ska va så lycklig! aaaahh.. jag är redan lycklig, men ännu lyckligare då! typ ultimata lyckan!

doough, kanske ska fokusera på något närmare lyckliga studner, som valborg! :D kommer äga också, även fast jag jobbar! :( men jojo jag ska ha kul! :D :D

glädjeskuttet!

haha spinkig armhåla, äcklig skuldra/arm/rygg! haha vill ha tillbaka min thailandkropp nununu! har fan gått upp 7 kilo på 7 veckor nu! kanske hinner gå ner dom där 7 till 25 juni? ÅÅh jo! :D

 haha hemliga mackan i bakgrunden också!



obs!

Vill dock tillägga att cigarr är typ det koolaste som finns! jag ska börja röka cigarr vid finare tillfällen! det ska bli min nya grej. Denise i kavajen med vinet och cigarren!

så här glamourös kommer jag bli



en jävla måndag

very happy happy dempa!! förra vintern!


jag sitter i telefon med sara, vi pratar om att det är töntigt och äckligt att röka. HAHA som riktiga pappor "börja inte rök nu, det är bara nördarna som gör det" fast det bara var dom där koola som gjorde det när man gick i högstadiet.. dom som va skitdåliga i skolan och som alla lärare tyckte om att jävlas med, dom som snodde moppar och tvingade in sig på fester för dom aldrig blev bjudna. skitkoola, :). jag och sara var nördarna som hade hyffsade betyg, gick på dans och spelade lite innebandy, blev fulla på smuggelvodka och var rökfria. vad glad jag är att vi var nördar, så jag slipper lukta illa idag. för ja, gäster på mcdonalds som precis har rökt och kommer in för att köpa cheese kan fan få mig att vilja spy!

idag har det varit segt, verkligen världens segaste dag. har latat mig på jobbet typ hela dagen för jag känt mig otaggad att jobba. jag hoppas jag är piggare imorn. och nu sitter man bara framför datorn och ritar i paint, skiiiitkul! måste fixa liiite roligare program till min dator nu. JAA! det blir kvällens uppgift! öööhgmn

Bäddar in en gammal goding, och minns tillbaka till den tiden, då vi blev fulla på smuggelvodka!
I bet,att den kommande sommaren kommer äga alla tidigare. det ska vi ordna!



jag har välkomnat våren i mitt fönster

vårstäd och lite ompyntning blir söndagsnöjet! åh jag trivs så bra i min lägenhet, längtar tills solen kommer fram på riktigt så man får göra fint på baksidan också.



Night Fury

Igår blev jätteskön lugn hemmakväll! jag åt chips och kikade på film, och imorse vaknade jag pigg och utvilad. Snart ska jag bege mig mot ramnäs för att äta köttbullar hos pappa och ingela.

Om drakar fanns på riktigt skulle jag skaffa en night fury! Min favorit!! 
 



slaktarn

mannen som tar taxi till sthlm mitt i natten har skaffat sig en egen blogg, ihop med en kompis! http://vatosdiffmaister.blogg.se/


HAHA jag börjar undra om den här mobbingen har gått för långt? Nääe, den har bara börjat! :)



saltwater room ♥


repeat hela dagen!


haha malin hann med att facebooka från mobilen igår också!


jag undrar om det var där nån gång när hon låg udner bordet :D


det var inte bara jag som hade för roligt igår

Katten har fått tag på sin godisburk och öppnat den, ätit upp nästan allt och sen spytt på mattan! ALLTSÅ! jag ooorkar inte! det här skulle inte ingå i min sköna bakisdag!



karatefylla!

gårdagen.. haha, fyfan vad kul vi hade på bmb och hos kim! resten av kvällen har vi sagt att vi ska glömma, men det kommer vi kunna skratta åt sen, eller snart! typ redan nu egentligen.. kameran är full av skitfula fyllebilder på folk, spyor i handfatet(inte jag!) och på nån annan som supit sig själv under bordet. HAHA det var bra "Malin byt låt! Malin? Var är Malin?" Vi var helt vilda! :D jag har sån sjuk träningsvärk från alla koola break dance-moves vi körde på bmb typ klockan 18. shit vi som bara skulle gå på after worken och sen kanske dricka NÅGOT mer hos kimpa. det var ju där allt gick åt helvette! hur kan vi dricka så mkt? :D

jag kim och bia gick till sportsbar, där jag inte fick dricka nån alkohol. det blev skittjurigt då hahahaha! jag lovade iaf att jag skulle skriva om det i min skitpoppisblogg! så ingen av mina kompisar ska gå dit typ! en av tjejerna där var schysst iaf och bjöd på cigg när vi skulle gå.

jag känner mig som 15 igen! ;P men jag njuter faktiskt av att vara bakis, det var länge sen jag blev full så här, och vi hade ju verkligen skitkul. nu kommer jga inte behöva dricka på ca resten av sommaren. jag kommer kunna leva på det här länge!


kim och denise, rest in peace

de bilder som jag vågar publicera



trött

uuh, försöker trycka i mig en riskaka nu. är skittrött fast jag säkert somnade vid 22tiden igår, kanske 22.30! hoppas jag orkar hålla mig vaken till after worken idag bara! men jag ska inte klaga, måste börja uppskatta de få dagar jag har kvar på donken, eller hur?? fast fan vad skönt det ska bli att börja samma tid varje dag sen! knappt så man tror det är sant. :)


Party @ hilton, hua hin! SHIT! vad svart jag var i ansiktet! LYCKA!

Oväder i thailand! Vackert! Saaaaknar thailand somfan!



JAG HAR GJORT DET!!

shit nu har jag gjort det! först var jag jätteosäker, fast visste att jag gjorde rätt. och sen blev jag rädd, haha, all min trygghet är borta nu, känns det som iaf. jag skrev på uppsägningspappret idag. jag slutar den 31a maj! men nu när det har lagt sig lite så är jag bara glad! FATTA ATT JAG HAR GJORT DET!!! Så jääävla många gånger som man har gnällt på donken och tänkt att man aldrig kommer komma därifrån eller att man har lust att säga upp sig, skrika "fuck you donken" och knäcka brillorna på någon chef och sen leva på gatan bara för att slippa vara där! HAHA! jävla tjurig man har vart ibland. men nu nu är jag bara glad. och tacksam för jag fått jobba på mcdonalds de senaste åren! :):) jag ser fram emot att kunna ha nagellack och utsläppt hår på vardagar.



favoriten

blir på så bra humör av den här låten!  går på repeat i mp3n hela dagarna
hallå! videon gör mig ju på ännu bättre humör! haha så söta alla är när dom hänger på i dansen!



grattis söta kissekatter, igår slog ni rekord! 50 besökare ;P


HAHA KATTEN I MITTEN!!! söööt:)



nej jag ångrar rubriken i mitt förra inlägg. för jobb är ju livet!

..det är ju nu mitt liv börjar. det är det här man har gått och tjatat om "vad ska jag göra med mitt liv? när ska det börja?" Jag kommer nog säga upp mig på donken snart, nästan redan imorn, och sen bara köra maj ut. läskigt att lämna boet! ut i riktiga världen och börja med ett riktigt jobb. uuhh! läskigt men spännande, jag är så jävla taggad! jag är redo! (..hjälp!)



Det är nu mitt liv tar slut, typ

Nu har jag jobbat, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. Sedan fortsätter det med onsdag, torsdag och fredag. LEDIG HELG!! Passa på alla som vill träffa mig innan tjejen utan liv försvinner för gott. Tänkte att jag lika gärna kan skriva ut nu vilka dagar jag kommer vara ledig den närmsta tiden. Ja, nu i helgen och sedan dessa datum i maj: 1, 8, 9, 22, 23! Vissa dagar kommer jag bara jobba till 17 och då kan vi ju ses! :) Annars blir det typ 8-22. Så börja slåss om min tid nu! Är jag störd i huvudet som faktiskt ser fram emot detta? Jag lovar er mina vänner och mig själv att det inte kommer vara så här så länge. Jag säger nog upp mig på mcdonalds snart, eller går ner i timmar. Ska bara få in lite pengar först. :)



kavajen

fick nääääästan inte köpa den för jag hade presentkort men inget clubkort, men hon på H&M var snäll! Min favorit nu! Ni katter* kanske tycker att kavajen inte var nå speciell. Och nej det är den inte, men den är UNIK! För jag vill ha en lång, smal. Alla långa kavajer är breda, alla smala kavajer är korta. Den här är perfekt, rätt material och färg också. Klart den var svår att få tag på.

*ja jag kallar er läsare för katter, för jag gillar katter och jag gillar er 40-tal personer som kikar in varje dag och bryr sig om mitt liv, så jag associerar er till katter, kissemiss. känns mkt roligare att tänka att det är katter som läser. för hur ska det gå till egentligen? ni måste vara jättesmarta.

Ja ni kissekatter, jag kan se mig själv med denna på after worken på fredag. Jag är snygg!



GAAHH VAD GÖR NI??

Så här ser de ut när jag ska logga in på mctime.

För er som inte är insatta: när datorn är av så är hela kassasystemet nere! Man kan ju inte lämna restaurangen en timme(smög in där idag ett tag, på min lediga dag) utan att jag får en anledning till att antingen åka dit och kolla läget eller ringa och se hur det går. Hur ska jag klara av att vara där ifrån så mkt som jag ska vara nu, när jag har nytt jobb. tror jag behöver fixa såndär fjärr-grej som claes har så jag kan gå in på jobbdatorn hemifrån och skriva hemliga meddelanden till mina donkenworkers<3.

åh jag har lite seperationsångest, spenderar ju varje dag i veckan där, å ofta hela dagen också. tur att nya jobbet ligger precis brevid.



Två av tre nyårslöften uppfyllda! :D Sista är på gång!!



idag blir den min!! min min min

kavajen jag krigar för! ååh den kommer bli perfekt, och den kommer passa till allt, och jag kommer bli en sån där som folk säger "alltsåå.. hon har ju alltid den där kavajen på sig!" .. "tvättar hon den ens??" .. "vilken denise? jaha hon med kavajen!" ELLER!! man ska ju inte ropa hej förns man är över ån, men jag är jävla nära nu, bilder på kavajen kommer å fort den är i hamn! Nej nu måste jag hoppa in i duschen och skynda mig ner på stan för att hänga på H&M's lås. Glömde smink och skit på jobbet igår så måste förbi där också, på min lediga dag! :( Meeen, jag tycke rom att vara där, jag ska visa zaid att jag löst gåtan han gav mig! Han gav mig en vecka, jag löste den på en kväll. man har ju hjärna! :):)

Jag blev lurad att äta godis igår, av mamma och niclas. gott var det, men faan, det känns ju skitdåligt FÖRSTA dagen på mitt nya hälsosamma liv. måste tänka beach 10 HELA TIDEN nu! Vill få tillbaka den kroppen jag hade i thailand.. haha det roligaste var ju at tman kände sig så jävla fet då, kändes som vi rullade ner till stranden, efter alla öl vi drack.

Fet och svettig



sommarkänslor



Starla och juvelriddarna



Bästa barnprogramet EVER!! Missade inte ett avsnitt, måste se om det går att tanka nu, men först jobb och sen träffa ellobello på stan. :):)



men jaaa, sugen!


suck cok all day, å jag som trodde att jag inte hade nått liv! 

Nu är min lugna helg äntligen över. Tack alla på jobbet som gjort den jätterolig ändå. Och tack ni tre som fylle-smsat/ringt mig och reducerat en liten del av min känsla om utanförskap. Imorgon är det ny vecka, med nya tag, det är veckan med ledig helg och löning. Imorgon är det sex veckor kvar till sista maj. Sex veckor kvar till garanterad sommar. Imorgon börjar jag deffa! ;P Mina muskler behöver framhävas.



fett skön



kattskit!

HAHAHA skulle ta kort på en korv och visa ello, så hon kunde säga ifall jag gjort rätt eller inte.. med korven alltså. jag försöker laga mat. så hittade jag denna bild på katten i kameran!! HAHA Hon klättrar på väggen och jag ska ta kort, men precis då ramlar hon ner med röven på bordet sådär, sittandes! ...såå jävla min humor! min katt är bäst!




shit nu är jag trött



Puss!

Idag var det lite roligare än vanligt att jobba! dempa var pigg och på bra humör och gurten var trött och på bra humör och slaktarn var som vanligt, lite i försvars kanske. Han tror ju att allt är ett hot! Skitkul! Vi säger ju Tack hela tiden. -Lägg vanliga, tack! -Ja, tack! -Ost på åtta tack? -På sex tack! -Tack! Gurten var rolig! Han kom på att vi skulle säga Puss istället för Tack. Och det blev en jättemycket trevligare stämning! -Lägg vanliga, puss! -Puss! -Sänker du nuggets puss? -Ja, puss! -Puss! -McFeast, puss! -Puss! 3 Minuter! -Puss!

PUSSPUSSPUSS, slaktarn och gurten vill bara pussas med mig för jag är månadens medarbetare!



älskade musik



aprilhimlen

eftersom jag jobbar hela helgen blir min fredag städdag.. medans ni andra har helg och fest nu! ni andra som ska på terraspremiärer. idioter är ni, ni andra, ni allihopa! jaja, jag kanske kan belöna mig själv med ett glas vin sen när jag är klar, om det inte blir för sent. :) wilma sitter ute nu i koppel och jag spelar musik på högsta, med mycket bas, aprilhimlen, det gör inget att jag blir hemma ikväll, lite skönt. Ha så kul ni andra, ni idioter!! det kommer ändå inte bli detsamma utan mig! :) ring inte mig ikväll, jag sover! eller jo snälla gör det, bjud mig på efterfester fast jag inte kan komma, så jag känner mig lite älskad!


jag för exakt ett år sen, tjock, håller på att bli sådär stor igen, bara något kilo ifrån!
 dags att börja röra på fläsket igen!



När Dempish sitter vid sin dator.

Sidorna jag besöker, om och om igen:

- Face
- Tv3Play
- Psychedeliques blogg
- Youtube
- Kalorier
- Alvens blogg
- Deviantart


Kvällen :)

Ledig imorgon! Skönish! :)
Har lite ärenden på förmiddagen, men resten av dagen ska jag bara ta det lugnt med Wilma! Kanske dammsuga, jag jobbar ju till sent på kvällen varje dag och när man kommer hem ligger hon bara och latar sig, varken diskat eller dammsugit har hon gjort. Men mat ska hon ha, varje dag. Jävla slöskalle! ...Om det är 42 stycken som har läst min blogg idag, och jag har 103 sidvisningar betyder det att ni kikar in 2-3 gånger var, allesammans. Eller så är det bara en av er som kollar hela tiden! Läskigt i så fall.
Godnatt!



Ooa hela natten!

Det finns så mkt skit man aldrig tänkt på förr, varför sjunger jag ens med i den här låten när jag egentligen aldrig ens tänkt på vad det är dom sjunger. Helt psyk!

Klättrar in på balkongen, håll mig fast, håll mig fången.
Men du ryggar tillbaks, ser helt skräckslagen ut.
...NÄHE!?



Dagens låt



idiot-denise

kommer bli kvar på donken föralltid

idag är jag sämst på hela jävla jorden



Update 2010-04-14 / 12:48:15

Jag tar tillbaka det där, i ett par dagar iaf! ::):)


Nu är jag trött

- Hej! Det är Nic.
- Hej! Det är Sara. Jo, jag tänkte höra om..
  KLICK, Vad skulle jag svara?

Haha, så jävla bra fan!


Godnatt!



jävla fan




Jag har jävla blåsor på fötterna som jag ska klippa nu!


Så blev det med hälsosamma veckan! Pizza idag och bussen imorn. Jaja, jag är iaf duktig att jobba och har tagit på mig extratimmar denna vecka och kör på att inte vila mer än vad som verkligen behövs. 10minutersraster är underskattat.



Sommarplaylist

Jaa! Nu är det dags för en sommarplaylist!! Har börjat på min nu, men vill att ni mina kära vänner med spoti ska göra en och dela med mig! För då får ni ta del av min.. den börjar bli riktigt bra ska ni veta! :):) Idag tar jag jeansjackan på när jag går till jobbet. Det blev för varmt igår med min vanliga jacka! och termometern är redan snällare idag än igår! :):)





Lilla slyna!

HAHAHA såg det här klippet i någon annans blogg och var tvungen att lägga ut det själv! Fyfan! Detta är verkligen min humor!!


Måndag




 

Komma in lite tidigare till jobbet så man får jobba 7 timmar istället för 6!



 
Men så blev det ingen rast!! :(




Jag har matlåda kvar till imorgon!




den nöjda smilen, min favorit



ja idag är jag nöjd. det är en skön morgon, och jag ska promenera till jobbet, men först göra matlåda!



vafane

JAg accepterar inte det här slutet!!! ja tjejen utan liv såg klart hela säsong fyra av skins idag. och fanfanfan, jag vill ha ett till avsnitt! det sluta ritne som jag vill att det ska göra!! ååh, de tär nu man ska fantisera fram själv vad som händer.. det duger inte för mig!


jag är bloggberoende



Nu kommer lite bilder på vad helgen hade att erbjuda!





taget med mobilen

Nästa gång köper jag det här vinet så klart!

Tycker inte att bilden behöver någon vidare förklaring

Sonny lever det lite glammigare livet och har guldkort på nån restaurang, i nått annat land?
visst var det så? tror det stod gucci eller dolce gabbana på korten, Obs! inte sonnys blåa nagel!


Röyksopp - What else is there



Så nu när jag har vitt hår kan jag medverka i läskiga musikvideos och filmer. den här låten är förövrigt jävla bra, har inte tröttnat på den under alla dess år. det är karin dreijer från the knife som sjunger! the knife är också jävla bra, och det är ju hennes förtjänst, jävla "dialekten" eller vad man ska kalla det. sättet hon sjunger på! ska nog sätta mig och lyssna lite på dom nu! :)



URSÄKTA MÅSTE VISST RÄTTA MITT TIDIGARE INLÄGG!!


1.Förlåt mamma för jag inte vill se ut som alla andra, jag kanske vill ha en annorlunda hårfärg och det var DU som hjälpte mig få den!!!
2. Jag vill inte stå i kö! Ingen vill stå i kö!


Nejfyfan! Jag får ladda inför imorn istället. då slipper jag köa och betala för dricka och inträde. (3. Jag kan inte rå för lilla mamma att saker kommer till mig, och att jag väljer att ta emot det som är gratis, för jag är ekonomisk av mig, slösar inte pengar i onödan!!) jaa, jag tycker det låter bättre, såå vad ska jag göra idag då? jag har röjt ut massa skräp ur min skräpiga lägenhet, kör diskmaskinen nu (4. Ja, jag är en normal människa somgör hushållssysslor! du kanske inte läste denna mening??)och tänkt måla naglarna. Sen kanske jag kan dra och sola lite och kika in på jobbet för att se om dom sköter sig nu när jag har långhelg, (5. Du missade nog denna meningen också om min arbetsmoral!) och sen hänga där hela kvällen. :) eller?? då kommer någon jävel där övertala mig att gå ut ikväll. jag kanske köper godis och cola (6. Jag skriver att jag äter!!!) så jag håller mig hemma hela kvällen istället. (7. Jag är hemma en fredagkväll!! hela jävla inlägget handlar om att jag ska vara hemma och inte ute och ränna.) tror wilma skulle uppskatta lite sällskap en fredagkväll. hon ska också få godis. (8. Jag skriver om katten också!! som du tyckte att jag borde göra, du missade säkert detta också!)

tips på någon bra film? (9. Shit vad blåst jag måste vara som inte kan komma på själv vad jag ska se för film!! eller hur?)

10. Nej jag tänker inte ta bort det här inlägget nu! Det står kvar



Nostalgi, fridhemstider

Bäckbybloggerian, vlt
Vår klätterställning

Fast på vår tid fanns det inte gameboy, men kul att läsa om sin gamla klätterställning, jag minns fan när dom byggde den! Tråkigt att höra att det är de enda som står kvar från vår tid, och jooo jag hör ibland ringklockan när jag är hos mamma. Samma signal som på 90talet. Det var kul när man fick äran att gå in i lärarrummet och trycka igång klockan. oftast körde fröknarna bara "ding, dong" men om man höll in knappen lite längre så blev det "ding, dong, dang". Man var modig när man satt högst upp på klätterställningen.

Jag var duktig med kameran på den tiden, önskade mig en i julklapp och efter det tog jag slut på många många rullar! Det var ju nästan roligare på den tiden när man inte fick veta hur bilden blev förns den kom hem i posten!

Dunjacka, jazzbyxor och buffalo.. kanske ska ha det på lördag?



Gå ut eller inte?



Nejfyfan! Jag får ladda inför imorn istället. då slipper jag köa och betala för dricka och inträde. jaa, jag tycker det låter bättre, såå vad ska jag göra idag då? jag har röjt ut massa skräp ur min skräpiga lägenhet, kör diskmaskinen nu och tänkt måla naglarna. Sen kanske jag kan dra och sola lite och kika in på jobbet för att se om dom sköter sig nu när jag har långhelg, och sen hänga där hela kvällen. :) eller?? då kommer någon jävel där övertala mig att gå ut ikväll. jag kanske köper godis och cola så jag håller mig hemma hela kvällen istället. tror wilma skulle uppskatta lite sällskap en fredagkväll. hon ska också få godis.

tips på någon bra film?



Ny msn

Jag har ny msn för jag blir spammad varje jävla dag av jävla spanjorer och engelsmän typ. Blir addad och får mail hela tiden. Så säg till om ni ska ha min nya! :)


Amanda:

Månadens Medarbetare Mars: Denise A!
En tjej med glatt humör som sprider glädje
både till gästerna och medarbetarna. En tjej
som föregår med gott exempel!

yaay! :)



Mitt hår är vitt!

Varning känsliga läsare, jag har för tillfället inget photoshop, bilderna är helt oretucherade!



kiss me i taste like dooley



jag skymtar paradise hotell-greta någon kort sekund där. jag funderar på att också bli b-kändis nu. visst kan man tjäna lit epengar på det och få gå på koola fester? man får många vänner på facebook. såå.. var ska jag börja? länka min blogg ÖVERALLT på internet eller söka till någon dokusåpa där man kan göra bort sig riktigt mkt? jag ska bleka håret ännu lite mer nu, jag kommer passa skitbra som en b-kändis!



würtz



nytt tyskt vin som jag hittade på bolaget idag. värdens finaste flaska.. nu ska jag alltid klä mig i rosa när jag går ut och dricka detta vin, vilken tur att jag har rosa vinglas! :D jaa idag är jag världens lyckligaste

smakar lite som gamla goda gazela!



Anna Anka

skillnaden mellan usa och sverige; här är det att folk är stolta att dom har ett jobb. det spelar ingen roll om det är mcdonalds eller om du sopar gatan eller om du är en strippa. fatta, du har ingenting med det att göra, ett jobb är ett jobb, du får betalt för det. gör någonting med din jävla hjärna istället. sitt inte på ica och klaga på att du fan inte har några pengar och du kan inte betala räkningen, att livet är så jävla surt. men ta dig en utbildning, jobba upp dig på stegen, jobba 80 timmar i veckan istället för kanske 30 och så kan du gå och köpa din gucci-väska så kan du bli glad. sitt inte och klaga "äh jag har inga pengar, hah.."



öppningsdagar

jag har alltid tråkigt de dagar jag går öppning.. först är jag nöjd för jag börjar tidigt och slutar tidigt. och sen går man och solar.. jaa nu är jag nysolad och fräsch, och sen går man hem i 45 minuter och känner sig jätteduktig. och sen har man hela dagen på sig att ha tråkigt typ. jag har tur som ska fortsätta jobba lite ikväll.

idag har jag gått och väntat på ett samtal.. som inte nått fram. imorgon kanske, hoppas, för jag vill ha detta överstökat.. SHITT!! mobilen vibrerade precis nyss och jag trodde det var det! Samtalet! men nej, det var ett sms från slaktarn. aja, jag fortsätter väll hoppas på imorn då.

slaktarn häller öl över sig


jag är en bum (bilden kommer från min förbjudet-att-publicera-på-internet-mapp, bara så ni vet)


ello kom precis på att hon är allergisk mot katter, wilma är söndergosad



stay hood, stay raised in the streets


blir höjdrädd av denna video


han som skrämmer ihjäl mig varje gång jag ska slänga soporna



BIT IHOP

helgen är snart över


yess

Mätt och belåten, väntar på att kimpa ska hämta mig nu,
sen bär det av mot malin! Trevlig fredag alla! :)


skitkool



true story



så fort jag blir frisk ska jag och ello börja mörda oss själva på friskis. 
 



Och! Denise mår inte bättre, jag är fortfarande sjuk i halsen och febrig. Men jag har tråkigt när jag är sjuk, så imorgon ska jag fejka att jag är frisk och gå till jobbet. Och efter jobbet blir det party party hade jag tänkt. Om man biter ihop så funkar det. Och sen jobba igen på söndag. Seedär, livet är mkt roligare när man är frisk! :)

Jag har också blekt håret idag, jag kände för lite förnyelse och tänkte våga gå mkt ljusare, men det blev inte så ljust som jag hade tänkt mig, men en bra bit på vägen, så om ett par veckor tänker jag bleka igen! jag ska bli vit i skallen.. näästan! :D


blondie



Torsdag


Klockan är inte ens 10 och jag har redan hunnit lära mig nya saker om mig själv som jag inte hade någon aning om. Jag har blivit rotad i och fått fram egenskaper som jag aldrig uppmärskammat förut, om dom är bra eller dåliga vet jag inte. det beror nog helt på sammanhanget. jag fick positiv kritik och jag är allmänt nöjd med mig själv idag. För er som undrar! :)




nu ska jag fortsätta vara sjuk, det blir inget jobb idag tyvärr. :(





RSS 2.0