Sjuk!

SOM VANLIGT!!

Jag måste ha världens sämsta immunförsvar. Det är någon äcklig bacill som kryper fram och tillbaka mellan mina öron och halsmandlar. Halsmandlarna är ju uppsvällda varannan vecka och gör ONT! Och öronen gör lika ont dom. Börjar nästan misstänka att jag har en vaxpropp eftersom dom gör ont, jag har lock och det känns "vattnigt" i dom när jag sover. Tog kontakt med min trogne Doktor Google som konstaterade att det är symptom på vaxpropp och att man kan få feber av det. Feber har jag ju också! Min mormor är en gammal audionom, kanske borde tala med henne före Doktor Google? Nu ska jag gå och vila igen, Hej!


Daniel Norberg

Kom över Daniel Norbergs tolkning av en av mina absoluta favvolåtar, don't look back in anger, av oasis. Låten jag sjöng på scen på någon klubb/bar i thailand. Kul/pinsamt minne! Hur som helst så gör Daniel en fruktansvärt fin tolkning av låten, jag lyssnade på den hela kvällen igår och somnade till den.
Klicka på bilden [spotify-länk]



Blir tackad av sångaren i coverbandet med en kram efter min insats på scen! ÅNGEST! :P


Torsdag

Skön sovmorgon, matat mina fiskar i Doodle Fish, kikat facebook, som vanligt ointressant, nu lite Sims och efter det loovar jag att gå och köpa kaffe så jag kan plugga riktigt superbra och sen köra lite zumba fitness! Jag har inge bråttom idag, inga tider att passa eller någon tid jag måste vara i säng ikväll. Superskönt! :)


Min Sim har en iPhone!



Lördagsmys

Idag ska jag bara ta det lugnt. Köra lite zumba och spela sims! Sköön-lördag! Kaanske om jag är vaken inatt så ska jag träffa Sonny efter han vart ute och dansat disco disco! Då är det bäst att han har med sig McDonald's till mig. Muums!! (Räknar med att han läser det här.)


Skumma drömmar

Inatt drömde jag att jag tappade mina tänder. Brukar höra om folk som drömmer om det, men har nog aldrig gjort det själv förrän nu. Fyfan vad äckligt det var! Jag minns att det betyder någonting, så jag googlade och hittade det här svaret:

Att man tappar tänderna i drömmen beror på att man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Man drömmer det som allra oftast när man är ung, vid tiden för första riktiga förhållandet, första flytten, jobbyte, barn, graviditet osv. Alla lite större förändringar i ens liv. Inte så många äldre drömmer detta, utan det kommer sig för mest  mellan 18-30 års åldern.



Sen blev drömmarna sjukare. Jag drömde att jag var i skolan, det var annorlunda möblerat så jag blev lite fundersam. Sen när jag skulle gå ner från trapporna såg det helt annorlunda ut. I skolan har vi stora fönster runt trappan, så man kan se ut åt alla håll. Men i drömmen var det tegelväggar och det fanns bara ett litet frostat fönster på varje våning. Sen undrade jag "har jag tvättat håret idag?" ..För jag tänkte igår kväll att jag skulle tvätta håret innan skolan. Men jag kunde inte komma på om jag hade gjort det eller ej, kunde inte minnas min morgon alls. Och då kom jag att tänka på inception, i filmen får man lära sig att en dröm alltid bara börjar vid ett tillfälle, man vet inte hur man kom dit. Så då fattade jag i drömmen att det var en dröm.
Så jag fick för mig att göra något "crazy", tänkte att nu har jag chansen, för jag drömmer ju bara. Så jag öppnade ett av fönsterna och tittade ut, då var det ett tak utanför fönstret som man kunde klättra ut på. Och mina klasskompisar sa att jag inte skulle göra det. Jag försökte förklara att det bara var en dröm, att inget farligt kunde hända. Men dom blev hysteriska och försökte stoppa mig. Så jag blev lite osäker, drömmer jag verkligen?


Och då vaknar jag.. FAN FAN FAN!! Jag blundade igen och försökte komma tillbaka till drömmen... och jag lyckades!! Jag var vid fönstret igen, och nu var jag ju helt säker på att det var en dröm. Så jag klättrar ut på taket och samtidigt som folk försöker stoppa mig så kutar jag fram till kanten och slänger mig ut. Tänkte typ att jag ville se om jag kunde flyga iväg eller om jag bara störtar, i så fall får jag känna hur det känns att dö... Jag lyckades inte flyga.

Vaknade med ett sånt där sug i magen. Det var coolt som fan. Sen upptäckte jag att jag var sen till skolan. Så då blev det bråttom! :)


Ajuste!

Tänkte bjuda på en låt också.. Min nya favvo!
Skitansbra att lyssna på på morgonen. Då kommer man igång!

(Klicka på bilden för spotifylänk)
Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.


En torsdag bara

Skolan, snart träffa Sonny, vi ska ha dejt ikväll. Gå promenad, tvätta hans kläder och kanske se på film. Förhoppningsvis finns dippen kvar som vi köpte här om dagen, och chipsen då. Nu har jag helg, helt stört när jag senast skrev att min vecka precis börjat, men ja ja. Så är det hårda studentlivet. Det som är skönt med den här helgen är att jag inte har någonting planerat. Jag ska bara ta det luuugnt och spara pengar, jag känner för att vara en snåljävel nu. Har shoppat aldelles för mycket den här månaden, och månaden innan det, och innan den. Men idag har jag faktiskt betalat alla mina räkningar, så skönt när pengarna kommer in sen och alla räkningar redan är betalda! Jag har räknat ut nu att mina räkningar kostar i snitt 1000 kronor styck. Är det lagom? Beror kanske på hur många man har. :P


Super-fejk

Photoshop är kuul!


Facebook



Tisdag - min måndag

Då har veckan startat igång! Idag har jag varit i skolan och tränat. Snart ska jag och Sonny åka till ica maxi, äta korv och handla lite! Seen ikväll ska vi laga mat, jag hoppas på nått med kyckling och chili!! Före, efter eller samtidigt som vi fixar maten ska jag spöa honom i vändtia och stress.. om och om igen. Och sen i worms, fia med knuff och nått annat spel som jag är bättre än han på. Dessutom har jag klarat ut hela angry birds idag. Kulkul, började med det för ett par veckor sen. Sonny trodde nog att jag ljög när jag smsade och berättade det, fick tillbaka ett Tssa och sen Tss* (han skrev fel först HAHAHA) :):)


Trevlig tisdag mina vänner och alla jag känner! imorgon, träääna.



Visste ni att angry birds ska komma på film?? Kan bli kul!


Himym

Jag ser om himym från början nu med Sonny. Fan vad bra det var förut! Och kul att kunna se ett par avsnitt efter varandra utan att behöva vänta en vecka mellan avsnitten som man annars får göra. Längtar tills imorn när vi ska se mer! :) Marshall var rätt snygg förut,jämfört med nu för tiden!! :P


Uppsala

Idag bär det av till uppsala.. och jag ska dra härifrån om en timme.. har inte ens bestämt mig för vad jag ska ha med mig och på mig.. hinner jag duscha innan det är dags att kila? Uhh, stress. Behöver skrubba näsan nu!


Så mycket bättre

AAhh, älskar det här programmet!! Petters avsnitt har varit bäst hittills! Längtar till nästa!!
Plura - Logiskt
GÅSHUD enda ner på låren!


Nya förfestlåten! :D


Denise för fem år sen.

HAHAHA kolla vad jag kommit över! Skitgamla bilder på mig!! :P




Nicki Minaj

Bjuder på lite tordsgaskvällsmusik


Spa

Den 26 ska jag och Sonkan på spa. Det var en av födelsedagspresenterna jag fick av honom. Vi ska på nån relax, och nått kurbad och få massage!! Nyss när Sonny skulle ringa och boka så tänkte han sig inte för och sa: jag och frugan... blabla..nånting ... Så när det var dags att boka frågade hon i luren vad hans fru hette! HAHA!
..Hoppas det var mig han menade med frugan, förresten. :P


Jag har inte googlat!



iPad!

Sötaste jag sett! Typ!


Den där jävla anden!

Jag blir gaaaalen! Har spelat fleeeera gånger nu och den där jävla anden gissar rätt hela tiden! Testa själva Försök sätta dit den där jäveln nu!! [Det är inge kul att tänka på nän man känner man får bara svaret typ din älskare, din bästa vän, din pappa osv. inget specifikt] http://en.akinator.com/


Senare uppdatering:
WHAAAAtt!? Han behövde inte ens ställa sååå många frågor, ändå visste han!? Han måste läsa mina tankar.
Ska fortsätta tänka på svenska kändisar nu, förhoppningsvis känner han inte till alla. Arne Weise här näst! YEEESS! Han trodde att jag tänkte på Lasse Berghagen! Underbart! ... men sen ställde han fyra frågor till, och då jävlar visste han att det var Weise.. Ska fortsätta utmana honom nu, kommer nog ägna mig åt detta resten av kvällen.


RSS 2.0