Förlåt mig

Dåligt uppdaterande beror på en trasig dator, Sonny är hemma! När datorn är igång igen ska jag berätta om vårt sommarlov! :)


niclas fixar

goda nyheter bloggen, jag ska få photoshop och illustrator snart.
har haft problem att installera det.. så snart blire fart på bloggen!
nu äre slut på paintretucheringar! ;P

hääär ska ritas!!redan tooorsdag!?

fan vad semestern går snabbt! får panik.. har blandade känslor, vill att det ska gå fort så sonny kommer hem, men vill ha kvar alla dagarna. hittills har jag kört på att göra något värt varannan dag. i måndags hade vi ölpicnic, i tisdags spelade jag sims, igår var vi på en liten roadtrip/shoppingrunda, idag har jag spelat ännu mera sims.. men druckit öl.. så lite värt har det ju varit. jag har även färgat håret ett visst antal gånger.. när jag senast blekte det så ljust tog jag bort alla pigment i stackars håret så nu har det vart mkt svårt att få tillbaka någon färg överhuvudtaget. det tog fyra färgningar med olika guldblonda nyanser för att få någorlunda färg i håret. mörkt har det blivit och är fortfarande lite grått.

Vi träffade en jättetrevlig kvinna vid hårfärgshyllan på maxi som är frisör, hon kände och tittade på mitt hår och valde ut en bra färg, den fjärde och sista.. så nu har jag lärt mig ännu mer om hårfärger, kommer snart kunna öppna egen salong, men utan klippning.. jag utför bara hårförlängningar och färgning, än så länge!


nu var hela bilden på mitt hår väldigt orange, så det ser ju ut som jag har massa pigment i skallen, men här ser ni iaf hur mörkt det är! :D

om ni tycker ölen ser pissig ut så är det för jag hällt limejuice i den!dempas blogg goes modeblogg.. ;P

mina senaste inköp..blå midjehöga chinos & nån typ av collegetröja :)
 

Soffkuddar.. de stora glittriga! ♥


Klänning.. fiiin, nu vill jag gå ut och visa upp mig ;P & någon annan typ av tröja..


skor, skor, skor.. :)


och en tröja som jag själv klippt till en magtröja.. vågat! :Psemester dag... äh man ska inte räkna

idag har jag bara slöat, har köpt sims 3 så har spelat tills hjärnan nästan runnit ut ur öronen. igår tog jag sara och matte några öl i parken, såg på när några fyllon slogs och sen drog vi till bill o bob. där kissade vi i många omgångar och drack lite mer öl, sen drog vill till donken. vi pratade mycket tjejsnack så matte har fått lära sig mkt nytt. hans kommentar var "jag är glad att jag är kille" haha..

bilder ..

semester dag 3idag har jag solat i två timmar på min igenväxta baksida, det märks skillnad. jag blir lycklig! äntligen får man lite färg.. kommer nog inte slå sonny när han kommer hem.. läste nästan ut min bok.. nästa gång gör jag det. sen har jag ätit frukost och duschat. nu lyssnar jag på musik och njuuuter av att ha semester, låter håret självtorka i en fläta (thailanskänslor) dansar lite och dricker lite rosé.. (man får göra det mitt på dagen en måndag om man har semester) .. snart slutar sara jobbet, då ska vi dricka öl ute i solen och ikväll tänkte vi bege oss mot bill o bob. myysigt! :)bjuder på måndagsmusik!
 semestern forsätter

det blev inget läsande i soffan igår, jag gick hem till mamma och niclas med all salami som jag och sonny köpte här om dagen. så åt vi den och drack massa vin. När jag hade kommit hem igen så funderade jag på om jag skulle dra ut iaf, fast jag bara skulle köra hemmakväll.. eller jag var helt bestämd, hade pratat med slaktarn som var på fest, hade duschat och sminkat mig.. men sen såg jag att det var men in black på tv. fastnade där resten av kvällen! ^^

tänkte på att utomjordingarna är sjukt bra gjorda för att vara en sån gammal film. tretton år sen!! det är kul också när kay håller upp en liten cdskiva och säger att den ska ersätta dom gamla i framtiden. HAHA, på den tiden hade man ingen aning om att mp3 och spotify skulle bli nått!
idag har jag städat lite, kört diskmaskin, pantat flaskor, gått en promenad, köpt, lagat och ätit frukost. och nu är jag uttråkad igen! ikväll ska jag och sara ha filmkväll. vi ska se på en av de filmer som listas i ett jävla youtube-klipp som jag precis upptäckte hade blivit borttaget! hur ska vi nu kunna beta av listan med de 25 mest äckliga och moraliskt fördärvade skräckfilmerna EVER! ??? typsikt!nu saknar jag solen!semester


jag hade tänkt ha en chill-lördag. sörja att sonny har lämnat landet och att övrig styrka jobbar eller besöker andra städer i sverige.

men efter en timmes facebook-ande och tappra försök till att planera min semester har jag tröttnat. jag är rastlös och vädret passade på att bli skit nu när jag äntligen har fått semester.

så nu tänkte jag försöka göra mig själv trött med lite städning, har jag tur blir jag slö av bara tanken.. så jag bara kan sitta lugnt i soffan och läsa lite (14 år till salu) och dricka rosé.
jag tycker det är kul när sonny gör magplask!Japp

Tjabba tjena hallå


Jag hade tänkt städa men..

..fastnade för detta istället! Så sjukt tisfördrivande!

Twilight 8-bit, på YouTube
Det roliga är att man är med och spelar! De bestämmer vad som ska hända! :D

Varning! Ni som inte läst tredje boken eller sett filmen kan få en spoiler!Jag kan inte sova!

Nu har jag druckit två treo och tagit ca 7 doser nässpray. Jag fattar fan inte hur man gör. Håller man huvudet rakt så rinner det bara ut igen och lutar man huvudet bak så åker det ner i halsen, så får man svälja skiten istället, det är äckligt. När jag försöker balansera nässprayen och vicka huvudet fram och tillbaka så slutar det ändå med att det rinner över åt något håll. Snoret sitter stenhårt kvar, jag kan inte andas.

Det jag undrat de senaste timmarna i min ensamhet, här i sovrummet är: Var kommer snoret ifrån egentligen? Det tar ju liksom aldrig aldrig aldrig någonsin slut. Jag kan snyta mig så det känns som hela hjärnan åkt ut och en hel toarulle tar slut. Men tio minuter senare så är jag precis lika snorig igen.

Snor eller nasalt mucus är det slem (mucus) som bildas av slemhinnorna i näsan. Slem bildas även av ackumulerad extracellulär vätska, vilken ökar i omfattning vid ett inflammationssvar. Under en dag kan det bildas upp emot ett par deciliter slem. Wikipedia så klart!

Är detta då en vanlig dag? Eller en förkylningsdag? Jag har hört att man sväljer ca en liter snor om dagen när man är sjuk. Jag tycker att det stämmer. Nu rann den senaste nässpraysdosen ut. Dropp dopp på datorbordet. Jag skiter i nässprayen nu och dricker en pucko! Tack! ♥

Jag har spelat fruit ninja (på min iPhone ♥) typ hela kvällen också, det är fan drygt när man har feber. För man har handsvett så fingret sveper inte lika fint över skärmen som det brukar. Dessutom får man små adrenalinkickar när man håller på att tappa en frukt eller är nära en bomb. I vanliga fall märker man knappt av dom, men när man är sjuk så känns det fan i hjärtat, känn som jag får panik! Jobbigt! Hur som helst har jag iaf slagit mitt rekord. Inte Sonnys eller Eriks än. Men jag är nära!Vad har jag mer gjort denna kväll? Försökt sova i två timmar. Tittat på flera avsnitt av supersize vs superskinny. Mkt intressant program faktiskt! Man blir näästan lite sugen på att prova det där hälsosamma livet. Sen har jag kollat jobbmailen. Jag hade fått två halvtrevliga mail och några inte lika trevliga, helt neutrala tråkiga mail. Så det var inte så spännande. Jag saknar faktiskt jobbet! Jag hade hoppats på att få vara tillbaka imorgon, men jag känner mig inte frisk än. På fredag måste jag vara tillbaka! Jag orkar inte vara ensam mer!

Det är helt galet att det kan vara sånt stor skillnad på människor!


Nu verkar nässprayen, det kanske bara var tålamod man behövde? Jag kan iaf andas, men kan jag sova nu? Får nog vänta med att lägga mig tills treon slår till också. Jag orkar inte ligga och vända på mig en sekund till. Tänker inte lägga huvudet på kudden förns jag typ redan har somnat. Kanske ska kika lite mer SS vs SS?? Det finns inte så mkt andra program/serier att kika på nu längre, alla verkar ha sommaruppehåll! Åh, jag har bara två veckor kvar på jobbet, 27 & 28. Sen har jag sommaruppehåll. Två veckors semester! :)RSS 2.0