Yaay! Nu är det dags! :)



På nyårsmenyn.

Förrätt.
Salami: Spinata calabrese, vildsvin, tryffel, chanti classico.
Ost: Brie, gruyere reserve.
Kex: Saltiner, ritz.

Varmrätt.
Ugnstekt oxfilé, potatisgratäng, baguetter av olika slag.

Efterrätt.
Sonnys hemmagjorda kapten morgan-glass med choklad och hallon.

Och så såg man precis Victorias Secret-visningen.. fan!


nyårsstress!

det här är fan värre än julstressen känner jag!
nu ska jag skriva ner ett strikt schema som MÅSTE följas. det ska handlas mat, konfetti & serpentiner, glitterspray, det ska solas, outfits ska packas och strykas osv! hej och hå!

det var allt jag hade att säga för denna gången, tack och hej, leverpastemej


My life as Liz

Ja, jag är fortfarande vaken! Stört att man ska vända på dygnet så fort man är ledig! Men jag är en riktig nattuggla och trivs nästan som bäst ensam på natten. Skummis! Har börjat kika på My life as Liz, och jävlar vad bra det var, faktiskt! Har fastnat nu..


Ett avsnitt till, sen ska jag sova!


2010.12.28

Varför åker jag hem? Jag har ingenting här att göra, förutom att spela sims då som är ganska fantastiskt, men annars.. här finns ingen ipad, ingen mat, inget vin, ingenting! Jag är hungrig! Vill hem till Sonny och äta nununu!

Jag är nästan helt säker nu på vad jag ska ha på mig på nyår, vet inte än hur jag ska håret. Vill locka det med min nya locktång men då blir det så kort. Jag kan ha löshår i men det kan hålla på och lossna och skit under kvällen, det är drygt. Jag får testa mig fram, fanfanfan.



Det verkar iaf som att nyår börjar bli uppstyrt. Sthlm var typ bokat, men efter många om och men så känns det som att Vässan lockar mest. Det som överväger allra mest är att sova i sin egen säng(sonnys), eventuellt spy på sin egen toalett(sonnys) och sedan vara bakis i sin egen soffa(sonnys) med himym och pizza! Jag är faktiskt MYCKET noga med det där. Tycker det är jätteobehagligt att vakna bakis hemma hos någon annan eller i en annan stad dessutom.

Hur nyår än blir så kommer jag ha superfin klänning och partyhatt och serpentiner och glitter i håret.


Leker med min underbara webcam!

Jag har kommit på en grej, om jag skriver ordet webcam eller cam många gånger i min blogg och typ att jag har tagit sex stycken bilder med camen, som ni ser här nedan. Och sedan tar bort min google-spärr från bloggen. Då kommer min trafik säkerligen öka med många många procent och då kommer jag kunna utöka studiebidraget lite. ;)

Jag sitter faktiskt just nu och väntar på att Sonny ska fika klart med sina föräldrar så vi kan dra ner till stan och träffa piitulainen. Men börjar inse att stan stänger om en timme. Jävla Sonny, jag vill ju mellandagshoppa! Får väll bli på måndag kanske, imorgon alltså. Appropå imorgon, tackar som undrar, så ska jag på möte på mitt LiA-företag. Späännande, jag hoppas litelite att man ska få en liten läxa tills LiAn börjar, men ändå inte, det är så jävla skönt att ha jullov och dessutom har vi ju ett skolarbete som ska in, tackar som påminner.

Och en till sak som händer imorgon äääär.. afrodans på friskis! Ska påminna Ello om detta så vi kan gå! Vi måste ju träna lite på att känna rytmen och skaka på kroppen lite innan vi ska börja dansa ragga sen!



best of bloggen #01

Den här best of-listan har varit väldigt nostalgisk och jag är ju en sådan person som gärna klagar över min tillvaro och är allmänt missnöjd. Inte alltid, men kanske lite för ofta. Och jag tycker alltid att allting var bättre förr. Det  konstiga är ju att sedan efter en tid, när jag ser tillbaka på den tiden då jag klagade, så tycker jag att det var skitbra tider. Stört! antingen är det så att det bara går ut för, det blir bara sämre och sämre hela tiden! Eller så är det så att min hjärna bara lagrar roliga och glada minnen så jag bortser från sånt som var tråkigt förr. Därför tycker jag att det här inlägget ska komma på första plats. Supernostalgiskt.

vässans finest



Installerar webcam och äter frukost!

Hehe, körde med brillorna för att dölja gårdagens sminkning! :D


Helt fantastiskt!



Så här känner jag mig just idag!

Nu ska jag lyssna på mer Lykke Li och äta chips, sen kanske se en film!



Tonight, Live

Fattar inte hur man kan va så bra!


best of bloggen #02

På andra plats i listan kommer videoklippet på mig när jag är full. Sonny filmar mig i hans vardagsrum efter vi har vart på McDonalds och köpt, eller vi kanske fick? en bulle! Och jag berättar historien om denna bulle men blir superblyg när han börjar filma mig. Vet inte varför jag tycker detta var så kul, antingen är jag sjukt egenkär eller så är jag otroligt rolig bara. Åh jo, höj volymen när ni tittar på klippet, det är dåligt ljud.

Historien om bullen - En natt efter krogen



best of bloggen #03

Saknar fan dom där roliga dagarna på donken! Typ lördags-stängningar i köket! Låter typ som värsta tillfället att jobba, lördagkväll, stängning också då man ska diska och städa och skit. Men då var det alltid sån skön stämning! Eller söndagar, när det alltid var så lugnt och man kunde softa/flumma lite och prata om helgen som varit! Och träffa alla yngre som gick i skolan och oftast bara jobbade på helgerna. Köket var alltid roligast att stå i, för där kunde man prata mycket med varandra jämfört med kassan som kan kännas väldigt ensam ibland.
Puss!


God Jul



best of bloggen #04

När jag nyss kommit hem från Thailand.. hade precis kommit igång med mitt bloggande.. hade fått en jätteotrevlig magbakterie kallad något som börjar på C, Catla-Baktus typ, som höll mig isolerad från omvärlden i en vecka.. jag hade alltså inte ens hunnit bekanta mig med Sverige igen efter en tid på vift.. Så skrev jag det inlägget som kommer på 4e plats i best of-listan.

Har faktiskt ingen aning om varför detta inlägg ens platsat på listan. Tycker bara det är lite kul att läsa om den tiden när jag var instängd, undernärd, jätteuttråkad och fortfarande kände mig "vild" efter Thailand, tyckte att duscha varannan dag var ofta och att diska eller koka vatten var främmande (tycker det fortfarande) , följa klockan var svårt och... HAHA nej så jävla länge var jag inte borta, men det kändes som jag var en asylsökande som inte lärde mig svenska språket typ!

nääh..



Senad skickar julhälsning via mail!



best of bloggen #05

Inlägget som kommer på 5e plats i min best of-lista har jag ingen större motivering till än att jag tycker att jag hade humor när jag skrev inlägget, eller jag var lite finurlig och tycker det var kul att jag använde mig av bilderna på det där sättet. Kategorin Bästa & Sämsta finns kvar, men jag fyller ju inte på den nå mer. Kanske bör göra det snart! :)

Söndag



Bloggar från iPad

Ja just det, nu kom jag på, när det antagligen är för sent, att jag önskar mig en webcam i julklapp. Haha väldigt 2002, jag vet. Men jag har ju ingen sån laptop som vissa har med inbyggd cam, och ibland när man har tråkigt skulle nog en sån komma bra till pass. Hanapee jobbar ju flitigt med sin och postar massa kul bilder i sin blogg! JAG VILL OCKSÅ! :)

Idag ska jag slå in julklappar, både mina och Sonkans. Hoppas jag råkar hitta det han ska ge till mig!! Till detta jobb behöver jag chips, mina facebookvänner har frestat mig med detta ett tag nu! Men vet inte hur jag ska få tag på några, jag är nämligen instängd i Sonnys lägenhet, ja han vill vet vart han har mig när han är och jobbar. ;P


best of bloggen #06

Det närmar sig slutet av lilla listan, snart är den klar och jag längtar nästan tills jag får göra nästa. Borde bli om ett år då? Ska fan se till att blogga skitmycket då och skriva massa kul och värda saker och inte glömma några bra grejer jag är med om.. och kanske sluta klaga så mycket på hur tråkigt jag har hela tiden? Vi får se..

Ett tag i våras bodde min katt Wilma hemma hos mig. Ja, hon bodde hos mamma innan det, jag lämnade henne där när jag flyttade hemmifrån, men hon kom inte så bra överrens med dom andra katterna så hon fick bo hos mig. Men då tyckte jag istället att hon blev så jävla ensam, för jag jobbade ju typ hela tiden då och så var det discodisco varje helg och Wilma var ju van med att det nästan alltid var någon hemma så då fick hon flytta till mormor istället. Och där har hon det ju hur bra som helst nu, mormor är ju pensionär och ensam, så dom ger varandra sällskap och Wilma slipper dom andra dryga katterna!

Hur som helst så har jag bloggat en hel del om henne när hon bodde här och om de upptåg hon hade för sig. Ett av mina absoluta favorit Wilma-inlägg är detta.

det var inte bara jag som hade för roligt igår




21 December

Tycker det är roligt att jag använder ordet supersugen.. när jag hatade den svenska filmtiteln på super bad! Men jag är inte supersugen på samma sätt som dom var! Så det låter inte lika knasigt.

Idag har vi haft vår säljpresentation och den gick... så där, eller vi gjorde ju vårt bästa utifrån det vi hade. Jag är ganska säker på att vi är godkända, men det skulle vara kul om vi kunde få vg, om man nu kunde få det på dom här grejerna? Ett rykte sa att det var ig eller g bara.

För övrigt är jag trött och seg/dåsig typ. Har sovit middag men det hjälper inte, tror att mitt dåliga humör idag kan påverka att jag tycker att presentation gick si-så-där, de andra i gruppen verkade rätt positiva, så det ska jag också vara nu! Positiv inställning here I come! (Försöker)



Och såå, var det dags för julafton! Jag brukar inte vara julens största fan, men har varit entusiastisk den här december fram tills nu, nu blir jag påmind om varför jag inte är ett jule-fan. Pressen! Inte stressen, den har jag lärt mig att handskas med från donkentiderna ;).. Men PRESSEN! Julklappar ska köpas och slås in, och jag vill typ bara köpa saker till mig själv! Det är inte sant det där med att man blir lika glad själv om man ger bort något fint!


Sedan är det alla de där påtvingande träffar, man ska träffa den ena och den andra och allt är påtvingat bara för det är jul typ. Och det blir liksom varje dag i en vecka.. det är ett hårt jobb att fira jul! En bra sak är i alla fall julmaten, jag är faktiskt sugen på den i år! Vi får se hur jag känner efter den här veckan! :)



Min fina julgran! :)


Snygg


Supersugen på nått liknande!


best of bloggen #07

Jag känner inte att detta inlägg behöver motiveras, jag säger bara Sköna donkentider!

Ballongblåsarn, körsbärstomaten och en hungrig Slaktare




best of bloggen #08

Åh sköna sommar! Sköna semester! Jag äääälskar sommaren, det här var en sån där spontan-dricka-öl-i-parken-och-sedan-hamna-på-bill-o-bob-eftermiddag/kväll. Vi hade kul och se så brun jag var! Roliga bilder också!

semester dag... äh man ska inte räkna



best of bloggen #09

Det här är ett sånt klockrent inlägg som jag lyckas med ibland. Där jag faktiskt slår mig ner och ägnar en liten stund att berätta och beskriva hur kul jag har haft det under helgen till exempel. Lägger till lite skämt och bilder. Så det här inlägget föregår med mycket bra exempel. Så här borde jag alltid skriva, det blir ju så mycket roligare för mig själv att gå tillbaka sen (som nu) och läsa om detta. För fan vad man är med om mycket småsaker, som är kul, men man glömmer det så lätt. Finns det inte på bild eller film och var man full när det skedde så glömmer man lätt.

Alla helger och kvällar och skoldagar eller vad fan som helst skulle vara så mycket roligare minnen om man bara kunde dokumentera dom med lite humor och omsorg!

Helgen som varit!



best of bloggen #10

Klockrent bara! Precis min humor! Älskar att jag har en youtube-kategori så jag kan spara dom här roliga klippen jag kommer över, annars glömmer man lätt.

Lilla slyna!



Ragga

Jag, Ello och hennes syster ska börja dansa ragga nästa termin. Ska bli skitkul, är superpeppad!
Vill klippa in våra ansikten i det här klippet, haha skulle se så jävla kul ut!


best of bloggen #11

Tänkte börja inlägget med att klagar på mig själv för att de inlägg jag listarcär sånna som är roliga minnen för mig och de som varit involverade, och kanske inte jätteroligt för alla andra. Men sen kom jag ju på att bloggen handlar ju om underbara mig och mitt underbara lilla liv och listan ska ju innehålla då fina minnen typ. Så det inlägg som ska komma här näst är inte så jättedetaljerat och förståeligt för alla andra. Men för mig och mina vänner så säger det kanske mer än vad man kan tro. Schnappi är en galen, rolig, och skrämmande grej som har kommit och gått i våra liv och vi har haft nästan mest kul åt det.. i efterhand iaf!

vi ska ha kul ikväll :)



Idag somnade jag på bussen.

På väg till skolan. Jag satt längst fram på den där platsen som är vänd snett i bussen. Så alla som sitter där bak ser mig. När vi hade åkt förbi den hållplatsen som är innan skolan tryckte jag på stopp. Sen somnade jag! .. Och vaknar till när bussen är framme, chaufförn har öppnat dörrarna och ingen annan skulle av, så han är typ sur för att ingen ska av, så där envis och står kvar. Hade jag setat längst bak skulle jag skitit i det och åkt till nästa, men nu satt jag ju längst fram och alla tittade på mig och väntade. Skämmigt!

Nu blir det New Moon med riskakor!


best of bloggen #12

Tycker att inlägget talar för sig själv. Ett kul minne bara!

Piittan & Dempa



Mmmm... Gott med lakritspipor!

MÅSTE SES! INGA UNDANTAG!


IGEN!!!

Jag är så jävla trött på att den där jävla jävel bussen alltid ska förstöra min dag! Och att dom där jävla pensionärerna hjälper till! Har världen helt plötsligt glömt bort hur man använder klockan!?!?


Längtar bort!

Tillbaka till Bangkok!


spota på dit fulla ansikte fita

Jag skrattar ihjäl mig!!

Paow hade skrivit det här inlägget om självmordsbombningen, ganska ointressant. Till inlägget hade hon fått omkring tusen kommentarer från sina upprörda läsare. Bland denna röra av kommentarer finns lilla Sara, 10 år, som skriver så här:


best of bloggen #13

Eftersom jag startade bloggen för att jag skulle skriva om Thailand och för att det är en av de bästa tiderna i mitt liv, det är helt klart den bästa grej jag gjort, så tänkte jag lista det enda inlägg jag "skrev" på plats i Thailand. Dock innehåller inlägget bara bilder från bangkok, men ibland är ju bilder så mycket bättre än ord.

Bangkok



SOM VANLIGT!

Jag hatar VL mer än djurplågare, pensionärer, pedofiler och allt annat dumt. Tycker självmordsbombaren skulle ställt sig på en äcklig VL-buss!!! Hädanefter tar jag taxi till skolan!


best of bloggen #14

Inte för jag skrivit något speciellt vettigt, mer för bildens skull. Minns att vi typ hade ångest dagen efter för vi hade ställt upp på en sån där jävla vimmelbild! Men jag är glad att vi gjorde det, bilder är kul minnen vafan! Hade aldrig kommit ihåg denna helt vanliga lördag annars.

från i lördags

Till själva grejen om bilden då: HALLÅ!? Hur kunde jag ha så underbart tjockt och långt hår förut? Folk som känner mig och/eller ser mig dagligen vet ju hur fan jag ser ut i skallen nu. Tunt, slitet hår som gått av på massa ställen. Kan inte ha utsläppt hår om jag inte sätter i löshår. Ser ut som en sprängd gammal gubbe!  Det störda är ju att jag såg ut så där när jag kom hem från Thailand. Så bästa kuren är alltså saltvatten, superstark sol, massa öl och tvätta håret så sällan som möjligt och när man väl gör det ska man använda det billigaste sktischampot man kan hitta på ÖoB.


Baksmälla

Helt ärligt, så trodde jag verkligen att det här var ett skitdåligt skämt när jag hörde låten första gången. Trodde typ att petter och september gjort en skitdålig parodi på en töntig "bakislåt" som redan finns. För musiken är inte bra, det händer liksom ingenting.. alls. Och TEXTEN!!! HAHAHAHAHAHA vafan hade september fått en puck i skallen när hon sjöng det här, helt tondövt och så jävla illa text!! Jag mår verkligen illa när vuxna människor skriver sånna texter. Antagligen har dom ju gjort ett sjukt misslyckat försök att göra någon form av party-vi-skiter-i-morgondagen-låt, som lady gagas just dance eller ke$has tik tok. Men shit vad snett det gick. Den här kommer jag aldrig dansa till!

det är okej att spåra ur //
jag hade en intervju klockan två och en deadline av något slag //
borde dricka vatten, borde gå och lägga mig //

HAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAA!?!



Stjärnor



best of bloggen #15

Bloggen fyller 1 år!

Ja, eller det gjorde den för ett par dagar sen. Tänka sig att jag har bloggat i över ett år nu. Startade faktiskt bloggen för att jag skulle åka till Thailand så jag kunde föra dagbok om vad vi gjorde där, dels för att ni här hemma skulle ha koll på att vi levde och för att det skulle bli kul att läsa i efterhand. Tyvärr blev det bara ett inlägg med bilder, sen blev vi för upptagna för att sitta vid några datorer resten av resan! Åh, supersaknar Thailand.

Hur som helst tänkte jag lista de 15 bästa inläggen sen jag började. Och tänkte göra det lite som en julkalender, eftersom det är sköna juletider nu, genom att länka ett inlägg om dagen. Då blir jag även tvungen att blogga varje dag så bloggen kommer inte bli lidande någonting mer i år.

Rangordningen blir som så att det allra bästa inlägget kommer postas sist! Så räknar neråt från 15. :)



Så på plats nummer 15 kommer:
den nöjda smilen, min favorit


Motivering, hmm jag vet inte varför jag gillar det här inlägget. Det är så vårigt och glatt. Får tillbaka samma känsla som jag hade då när jag ser inlägget. Myser typ! :P


Jag tänkte uppdatera..

..min status på facebook till något liknande "Superlätt tenta avklarad, ikväll blir det julfest!" Men när jag loggar in på face ser det ut ungefär så här:


Så jag avstod, vill inte tjata! ;P


Nu är jag trött



Gillar slow motion-effekterna!
Nu, tenta!


Melissa

HAHAHhahahhaAHAHAHAHhahahAHAHAhaHahaHaHaAHHAhAHA!!!
eehh.. HAAHahhahaHAAHaHHa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu hoppas vi att Johannes tar hem hela skiten!! :) Helt klart bästa spelaren!


Tentaplugg

Så bloggen blir lidande! Finns ju grejer jag velat skriva om men som jag inte haft tid för och sedan har jag glömt det. Jag har vart hos tandläkaren, och det är intressant för mina läsare, för jag hade inga hål! Och nu kör jag med plackers och flourtabletter för att bibehålla samma skick. Det kliar i tänderna hela dagarna pga tandtråden.
Nu ska jag avsätta minst en timme åt att läsa om kund- och tillträdesstrategier, SPIN och beslutsriktlinjer. JÄTTEROLIGT!


Tatuerad?


Om jag lyckas bli 80 år så kommer nog mina tatueringar vara mitt sista problem. Jag kommer vara glad om jag lyckas gå på toa själv. -Kat von D

Har faktiskt alltid undrat varför folk alltid drar den "tänk när du blir gammal" när det gäller tatueringar. Om man har varit tatuerad i största delen av sitt liv, varför ska man då helt plötsligt för man är gammal och börjar få rynkor då ångra sig? Eller menar dom att andra människor ska tycka att man är ful när man är gammal och tatuerad? För det är ju skitdumt, man ska ju skita i vad andra tycker. Eller? Vad vill folk säga med detta?

Dessutom är det ingen annan än Sonny som ska se min kropp när jag är gammal. Tänk vad han kommer gilla det. Min tatuerade rynkiga bleka russinkropp! ;P


Fredagmorgon


Rostad macka med makrill och julmust 06.00 på morgonen. Vaknade utan väckarklocka och har ingen skola eller någonting idag. Vad ska man göra nu då? Somna om eller spela sims?

Orkar inte se på the voice idag också, det är så jävla dåligt. väntar ett par timmar och tittar på efter tio. Då kan jag skratta år Malous skitdåliga intervju-skills. Alltså hon måste ju vara döv. "Okej, men jag skiter i vad du säger och läser från mitt färdigskrivna papper med frågor."


Sims nu!


Skit-torsdag.

Vaknade i tid idag. Men mår fortfarande dåligt. Har ont överallt och kan knappt sova på natten, vaknar för jag har ont i öronen, halsen och tänderna. Så kommer antagligen lägga mig i sängen snart igen, efter jag har tagit en eller två alvedon och sedan försöka sova bort all värk. Febern verkar i alla fall vara borta, känner mig bara yr och illamående. :) .. :( .. Fan! I morgon är det fredag. Då vill jag va fullt frisk!


Öronljus

Igår, för att jag trodde att jag hade en vaxpropp och för att det känns tjockt i öronen, testade jag öronljus. Och det funkade! Det gurglade och lät sluuurk i öronen. Efteråt var det massa öronvax i det där ljuset. Det är liksom ihåligt och elden skapar ett vakum som suger upp vaxet. Helt otroligt! Skönt efteråt, man känner sig liksom lite renare nu.

Bilder på vaxet kan jag lägga upp om så önskas!


Mys-Fredag

I fredags var jag och Sonny på spa. Vi fick bada, duscha, ång-basta, basta vanligt, kur-bada med eucalyptus, hårbottenmassage, ansktsmassage, ansiktsmask, helkroppsmassage och salta pinnar. Vi luktade jenka och var superlena när vi kom hem. Då drack vi sån där läsk med massa bubblor, champagne som Sonny kallar det. Väldigt Marie Antoinette, förutom det där med att bli mördad. Sedan gick vi ut och åt oxe med gorgonzola och soltorkade tomater. På Limone, supergott! Efter det drack vi några drinkar på tabazco och sen fick vi skjuts av Grenhjelm hem!
Det var väll en trevlig historia? Det var min födelsedagspresent av Sonny! Och jag kände för att skriva något trevligt nu när jag är sjuk så jag kan påminna mig själv om att det faktiskt är värt att leva. Typ! :)


HAHAHA Så jäävla bra!

Den här tanten har gjort min dag! Antingen tycker jag bara att det är kul för jag vart sängliggandes ett tag. Eller nej, detta är det bästa jag sett på länge!!

"Aahhw! Why did I need coffe now!?"


Originalet, jävligt kul det också.



RSS 2.0