din mamma är het, för hon är fet.. ehh!Barnens dag! HAHAHAHA fiaskoooo!


MKT BALLONGER!! Vill bada i dom!! men dom skulle ju smälla om tjockis-dempa slänge sig i där ^^,


Dempa gjorde sin allra sista insats som värdinna på mcdonalds vasagatan! både skönt och lite sorgligt! vem ska ge barnen sina ballonger nu?? idag var det faaaan hysteriskt, varända jävla unge skulle ha minst 3 st!! Och MrRefay ansiktsmålade! Jag hoppade in lite ibland och hjälpte till! :) Kommer sakna meeest.. Att göra ballongkorvar!


Mer ballonger! (inte mitt verk) borde kanske ha tagit kort på min ballongkorv, den allra sista, idag?? om den hänger kvar imorn blire en bild :D:DSen blev barnfamiljerna tvugna att fly för SD skulle hålla nått tal eller göra nå annat på stan, och folk ville spöa på dom och polisen ville spöa alla!


EN MKT KUL GREJ SOM HÄNDE!!! jag, Junior och Koba skulle ju kuta ut och kolla vad som hände såklart.. Jag och Junior traskar förbi poliserna helt ostört medans Koba blir stannad HAHAHAHA ihop med ett gäng killar som blir upptryckta mot väggen och visiterade, Polisen skriker åt Koba "Hörru!! Var hade du tänkte ta vägen??" Som om han var med dom där killarna! MKTMKTroligt :D :D Men sen såg polisen att Koba hade donken-kepan på sig, så han gick fri! ;P;P


Killen var ju här för att underhålla barnen på barnens dag, men fick istället udnerhålla oss nyfika åskådare.. inte för vi ville se han, vi vill se bråk! :D


INGA RASISTER PÅ VÅRA GATOR! ...fint sagt :) hahahha vi ville skrika "Slåss nu snälla!!"


Det slutade iaf med att vi fick se poliser slå sverige demokrater med batong! Koba blev upprörd och jag hejade på!! jättespännande dag! :):)Drake - Forever

VIKTIGAST: Featuring de tre bästa! Tyngsta! :D :D Lil Wayne♥, Eminem♥ och Kanye West♥skönt ljud

dra på basen!


dagensBallongblåsarn, körsbärstomaten och en hungrig Slaktare

Mitt skitfula skratt (shit låter jag verkligen sådär???????)och Johans jävla frilla gör ju klippet föör bra! Vill jag ens sluta på donken?? :( :( Har ju haft skitkul de senaste dagarna när jag jobbat där!

(Koba har också rätt fult skratt ;P)lördagskväll

åååh llalatjibbidobbelii!! :D :D lyckorus!!

eller vinet jag nyss drack??

bådeoch!! :)


mor och dotterMidsommar..Det verkar som vi styr mot Öregrunds skärgård till midsommar. Hansson ska jobba där i sommar och tyckte att det var smart att frakta alla andra dit så han slipper fira midsommarn utan oss. Får vi ihop ett riktigt bra gäng kanske vi kan slå förra årets firande... ellerr?? det går nog inte! Men bra ska det bli! :) orientaliskt står på menyn och bo ska vi också göra.. på strandhotellet, fint. Han kanske inte är så dum ändå den där Hansson! ;Pbakgrundsbilden på datorn på donken


jag och johan (slaktarn) :P


söta människorMcBebis

En tredje McBebis är påväg. Först fick Idakarin och Johan lilla Oliver för snart ett år sen, Emmah levererade Cornelia i höstas och nu hörni.. efter svåra komplikationer.. så ska Carina ha barn! Grattis till henne och Pappa-Abbe! Jag är så lycklig!


kuslig


brA HELG!jag försöker

blogg blogg blogg.. nu ska jag skriva något riktigt tjusigt för att kompensera mitt dåliga beteende...

men icke! min skalle är tom. äntligen har det skett, äntligen är det slut på skit i skallen på mig. tack gode gud!

after work imorgon, sthlm på lördag.. nu blir det mat, skitäcklig thai röd curry, vad fan tänkte jag?förlåt kära du

tycker synd om er kissekatter som kikar in i bloggen hela tiden utan att få se något nytt. jag är en skit, en riktig svikare som är dålig på att uppdatera. men jag har inte så mkt att dela med mig om just nu. kameran är lagom borta, gissar att den ligger i saras förvar, så bilder från helgen (om det blev några) kommer senare.

plutos fotograf var tydligen med på ett hörn iaf

jag sonny och palt (min nya idol, efter denna helg)face droptung kille

johan är min idol, så jävla tung! vi har mkt att lära från honom!

sitter hos sara nu och dricker CIDER, haha dempa dricker cider, det är ju jobbhelg, då får man dricka lätt. sara plattar håret och vi lyssnar på musik. pluto ikväll.. bara så ni vet var ni kan hitta oss.


tangentbordet


dags att byta batterier snart!


kulRSS 2.0