Hälsning från Rihanna

Ser fram emot den videon!:)
ääh verkar ju inte funka att spela up.. KIKA HÄR IST.


På hjärnan

Taylor Swift!!



Snygg photoshop Victorias Secret



SMAP SMAP SMAP

Haha, jag dööör!! Fy fan vilket bra sätt att starta dagen på!

Det här måste vara JB's sämsta men roligaste uppträdande någonsin. Man ser att han knappt kan hålla sig för skratt!!
Fan vad det måste vara svårt att sjunga rätt när man har fem pers brevid som sjunger fel.


HAHAHA.. tänkte först inte på att dom faktiskt behöver en tolk i slutet på intervjun!! Dom kan ju inte ens engelska, vet dom vad dom sjunger? Tänker på spice girls-tiderna när man bara försökte göra samma ljud som i låtarna men inte hade en aning om vad det betydde.. :P


Vill haaaa!



Bebis!



Sean Kingston i Jetski-olycka!

Kikade nyss in på twitter och fick se att Sean Kingston vart med om en olycka.
Han och en tjej åkte jetski och kraschade med en brygga och läget ska tydligen vara mycket allvarligt! :( :(



Hungrig



JB, Rihanna & Brit

 

 



På hjärnan.

Vill ha hennes läppar!



Älskar supporten Selena Gomez får av JB's fans. (ironi)

Det kan nog inte vara det lättaste att vara Justin Biebers flickvän..



BONNUS WEHEEEY


Usch, trodde aldrig jag skulle skriva det här men jag stör mig så fruktansvärt på lady gaga, speciellt born this way.. För att hon sjunger "I was bonnus weheeey"

Det är lite synd eftersom hon spelades 24/7 hos mig för ett par år sen. Jag gillar fortfarande hennes gamla musik men nu försöker hon bara vara dryg, jag får inte den där festkänslan av henne längre. RIP Lady Gaga, du är död för mig. :(
Det är dags att gå vidare.


I'm no beauty queen, I'm just beautiful me.


Igår på eftermiddagen var vi på tabazco och åt med Sonnys chef+fru, haha vad gammalt det lät.. Dom är sambos, men fruga låter alltid trevligare. Jag åt lite tapas och Sonny åt entrecot..!!?? Han skulle testa något nytt och jag tror det var godkänt. Och så tog vi någon aw-öl. Trevligt. Vi var hemma till nio och deckade runt tolv haha. Skön fredag. :)

Idag hade jag tänkt springa en runda men har så ont i magen så jag blir sängliggandes för att samla energi till ikväll; käk och champions league på pitchers med jobbet. Superhelg!


Kanin.



Obama



Hemmatränat


Kände verkligen inte för att gå ut i regnet idag för att ta mig till gymmet så jag körde ett litet hemmapass. Det såg ut så här:

48 Utfall
48 Knäböj
60 Armhävningar (Riktiga, jag dog nästan)
120 Situps

..okej, det såg inte så jobbigt ut när man skrev ner det, men det var det faktiskt! :)
pumpad


Sköna helg.


Regn utanför, ligger i Sonnys säng, lyssnar på musik och dricker kaffe. Jag har inte bråttom idag.

Har haft ett pack sugoläsk i frysen sen -08 och nu när jag är på andra sidan stan vill jag verkligen ha en!



Selena hos Ellen

Haha, jag döör vad skäämigt!! Men ändå lite gulligt. :)



Kul med Biebs!

 

 

 



Snyggt



Nyköpt!

Så nu jävlar ska det hoppas här hemma! :)


SOMEDAY

Ser fram emot att lukta som en riktig belieber.. om man lyckas komma över parfymen bara. :)


Slipknot vs. Biebs

SWAG


Rihanna är så jävla bra

SWAG



Jag borde leva i gruppboende.

För ett tag sen hade jag använt ugnen på morgonen och sedan åkt till jobbet och jobbat ett mördarpass till sent på kvällen så när jag kom hem gick jag direkt och la mig. Nästa morgon upptäckte jag att jag hade glömt stänga av ugnen.

En annan gång hade jag lämnat hemmanyckeln i dörren. Jag bor i hooden, på bottenvåning med egen ingång, alltså inget trapphus mellan cykelbanan och min dörr.

Och igår kväll råkade jag tydligen ställa vattenkokaren lite för nära kaffebryggaren. Jag tyckte det luktade skumt men ignorerade det.. nyss upptäckte jag en kokhet kaffekanna.


SUPERGODMORGON!!!



JAAAHHHAHHGg

Nu har jag skittråkigt så det är väll dags för mig att för första gången på många dagar berätta om min dag och hur jag har försökt få min kropp i trim. Jag började dagen med att kolla hur det gått för JB på billboard.. och det vet vi ju alla nu, helt fantastiskt bra. Och jag är så stolt över honom.. jag tänker att om jag inte kommer kunna få egna barn, så ska jag fan adoptera JB. Försöka iaf.. annars någon annan unge som ser likadan ut så jag kan klä ut han och tvinga han att sjunga för mig.


Aja, till saken.. dagen.. sen tog jag en rask promenad i vind och rusk till jobbet, vi fick börja dagen med att testa massa skor, det är sååååå kul på mitt jobb. Så första timmen sprang vi bara massa på bandet, filmade och kände och tillslut kom jag fram till vilka skor jag bör ha. Asics GEL-DS Trainer 16 w. Rejser-kängan, skon marathonlöparna använder. Den passade mig bäst, skön som fan, perfekt för mitt löpsteg, testade med mina sulor och dom satt som en smäck. Utseende och färg är också helt rätt. Nu beöver jag bara bli sponsrad.. ;)



Efter jobbet mötte jag upp Jeanette för ett träningspass, vi har kört rygg och mage, jag hoppas verkligen jag har skitont i magen imorn. Annars blir jag besviken. Efter Jeanette lämnat gymmet hade jag bestämt mig för att springa en 6km och sedan PWa 4.. Så man har avverkat en mil. Men jag fick jättelångtråkigt på bandet och jag är fortfarande så där trött i fötterna efter jobbet så det blev 20 min på bandet sen drog jag.


Och nu sitter jag hemma hemma hemma, ensam och lyssnar på JB och har tråkgit.



BILLBOARD MUSIC AWARDS

 

Och nattens störtsta stjärna på Billboard Awards var så klart Justin Bieber. Han fick motta priser i sex olika kategorier.
- Digital Artist of the Year
- Top Social Artist
- Top Streaming Artist
- Top Pop Album
- Fan Favorite
- Top New Artist

Han fick även presentera och dela ut ett pris till Rihanna för Female Artist of the Year. Rihanna sa "Justin gave me my award… I'm so cool!" under sitt tack-tal! Dessutom fick man se en puss mellan han och Selena för första gången efter allt skvaller om att dom ska ha gjort slut. Vilken superkväll, jag är ledsen att jag missade hela kalaset men jag var med och röstade och kan njuta lite av det genom youtube och twitter iaf.



Blaaakkkh

Är hos Sonny, ligger i soffan, försöker lösa rubiks kub under 2 minuter. Mitt rekord är nu 02.04.. Jag har tråkigt! Vad kan man hitta på om är pank, utan dator & kompisar.


Babysitting

Kan allt sluta vara så gulligt. Jag vill ha alla djur och bebisar i hela världen.



Vårruset



Vad Rihannas S&M har gjort med barn!

Det här vill ni inte missa!!



Come home to me

Fiiint!! :):)



Densan svarar, bli inspirerad!

Jag brukar vara dålig på att svara på frågor, men nu tar jag tag i det!


Hm, jag läser inte jättemkt bloggar överhuvudtaget, men jag har två st som jag brukar kika in i för lite inspiration.

- Sofi Lindberg

- Proteinparet

Och det känns ju lite tråkigt att göra ett inspirations-inlägg som bara innehåller två länkar, så jag fortsätter med lite mer inspirationskällor; från youtube, guds gåva till lildenz. Om du kikar på klippen nu så lovar jag att du kommer knyta på springskorna och kuta till gymmet! Annars är det fan nått fel på dig! ;P

- Bodyrock

- Dansklipp och dans-tutorials, som shuffle, the reject, dougie m.fl. får iaf mig att vilja hoppa omkring och försöka mig på de här dansstegen.

- Thinspo

- Jennifer Nicole Lee

- Victorias Secret

- Musikvideor, där är ju folk alltid tränade och snygga. Kolla in denna gamla goding med Geri Halliwell.


Legaci

Legaci gör en cover på Baby och lägger upp den på Youtube.

Justin ser klippet och..
Legaci blir Justins bakgrundssångare. Fint! :)


Försöker utmana sin rädsla.



Skutt skutt!



High five for first kiss.



Godmorgon!

Dom blev klara på erikslund igår med inventeringen, så jag behövde inte gå upp kl6 idag och jag behövde inte inventera hos dom. Jag är ledig och har fått sova ut och nu ska jag äta frukost, ägg och kvarg mumsmums, sen blir det en pw/jogg-runda för första gången på en vecka för att se om jag fortfarande har muskler och ork i kroppen, för ikväll är det vårruset som gäller. Roligt! Om det går bra för mig.. ja då har jag satsat. Om det går dåligt.. då gjorde jag det bara för skojs skull, kom ihåg det nu! ;)


Scooter Braun & Jag -Hollywood nästa!

Om någon undrar varför jag är vaken än så är det för att jag har upptäckt twitter!
Okej, visste vad det var för länge sen och haft ett account ett tag, men mest för att följa britney och justin, hur som.. nu vet jag hur man använder det och jag har fastnat. Sitter och twittrar med folk från hela världen om bara massa skit, men det är så kul att se vilka som RT-ar varandra osv.. (RT=Retweet)

Scooter Braun (Justin Biebers manager) efterfrågade roliga skämt för han hade tråkigt, och jag är ju en skämtsam person så jag drog till med ett skämt och fick se nu att han RT-at mig. Såå summan av kardemumman; jag syns med mitt utomordentliga skämt på en kändis twitter, han är dessutom manager så vänta bara.. snart börjar min komiker-karriär. Äntligen!



Måndagskväll!

Älskar att sitta och klicka runt på youtube, har inte haft tvn ikopplad på flera månader.. youtube is the shit. Detta är vad jag har lyckats beskåda denna kväll.. i följade ordnming har jag kommit över klippen, varsågoda!
Det tar aldrig slut. Youtube är ett sånt fantastiskt fenomen.


Britneys twitter.

img_8267 (MMS)

Tänk om jag Britney och Bieber skulle bilda en liten familj. Jag och Brit skulle kunna adoptera Bieber. Mina två musikfavoriter skulle sjunga för mig hela dagarna. Det ska jag drömma om inatt.



Never say never!

Tumblr_ll7hyt5sbc1qhttzro1_500_large


I fredags hände något underbart.. Justin Biebers film Never say never släpptes. Så idag har jag äntligen fått se den. Jag grät och Sonny hade gåshud genom hela filmen. Det är helt otroligt hur en sån liten kille kan bli så sjukt stor på så kort tid. Nu sitter jag och lyssnar på hans musik och är hög av Bieber Fever.


Never say never drog in mer pengar på sin första vecka än vad Michael Jacksons This is it gjorde under hela sin tid. Never say never är nu världens mest sedda konsertfilm. Justin har uppträtt på madison square garden, arenan där Rolling Stones, Elvis Presley, Johnny Cash, Michael Jackson med fler har spelat. Det störta han någonsin kan göra i sin karriär är redan gjort. Det sägs att det är riktigt svårt att fylla denna arena och det är helt sjukt att en 16 åring så tidigt i sin karriär lyckas sälja slut den på 22 minuter.

Jag vet att många skrattar när jag säger att han kommer bli nya king of pop, men de som inte fattar det har inte gett han en chans.. se filmen så kommer ni förstå. Detta är ingen kille dom valt ut pga hans utseende och sedan fått han att lipsynca och se snygg ut för att tjäna pengar på han.. Han sjunger så jävla bra, han spelar gitarr, trummor och piano. Detta har han gjort sen han var 2 år gammal och han har inte tagit några lekitoner. Han är ett så kallat underbarn, han kan till och med lösa rubiks kub snabbare än jag. ;)

Jag vet att Justin kommer ha en livslång karriär, detta är inte något som bara kommer gå över om nått år eller två. Och jag är säker på att jag kommer vara ett troget fan föralltid.

Tumblr_ll1pgxozha1qedlruo1_500_large1207_large



HAHA!



Laddar för ännu en arbetsdag!



Sonny brukar spela Kid Cudi för mig i bilen.



Längtar till jobbet imorgon!

Jag är så glad att jag äntligen hittat något som passa mig. Det är kul att jobba med det jag gör. Visst alla jobb kan vara långtråkiga osv. Men jag jobbar verkligen med mitt största intresse, träning. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan lägga energi på att lära mig massor. Godnatt!



Resa?

Jag är så smart när jag är uttråkad har jag märkt. När man vill resa men inte riktigt vet vad det är för resa man vill göra så ska man följa min formel som jag precis kommit på. Den består av tre ord:


Ord 1. Någonting du tycker om att mumsa på eller dricka. Sånt ska ju alltid ingå i en resa.
Ord 2. En aktivitet du vill göra.
(Ord 1 och 2 kan kombineras med bindestreck eller så sätter du ett "&" mellan, det som passar bäst)
Ord 3. En plats du vill besöka, efter att du valt ut de första två orden så får du säkert lite mindre att välja på. Det passar ju tex inte att äta haschkakor och surfa i Stockholm.

Här är några exempel på resor som jag vill göra:
-Langos & shopping i Budapest.
-Vin-provning i Italien.
-Öl-trekking i Thailand.
-Drinkar & fest på Bali.
-Vulkan-vandring på Sicilien.
-Korv & PW på Björnön.

osv osv, jag borde jobba på en resebyrå. ''Välkommen! Jasså du vill resa men vet inte var? Fyll i det här formuläret på tre frågor är du snäll så ska vi se vad vi kan hitta på.''


Lagrat

När man är sjuk och ensam har man inte så mycket att göra, se på film, kolla facebook som uppdateras för sällan eller läsa sin egen blogg. Det sistnämnda håller jag på med. Jag är så jävla nöjd och glad att jag bloggar, det är så kul att bläddra tillbaka när man börjar få lite arkiv. Det allra första inlägget jag skrev i kategorin Träning, kost & hälsa, vintern 2010.. jag skrattar nästan ihjäl mig nu, jag var en så ung och oskyldig själ.

"jag ser det nästan framför mig, hur min blogg förvandlas till en sån där tränings/hälsoblogg. där jag lägger ut bilder på min muskler och skriver olika GI-recept.. " Gillar att back-in-the-days-dempa driver med framtids-densan.

Klicka



super thighs

Nu är jag sjukt nöjd med mina lår, supersmala och spänstiga. Nästan bara muskler och ben! :D

 

Nu är jag nästan nästan frisk. Jag är seg och har så inihelvette ont i halsen. Men jag har ingen feber. Så nu traskar jag omkring här hemma, det är skitfint väder ute, jag lyssnar på min beach party-playlist och vill vara på löga i någon av mina nya bikinis och visa upp min supermage (som kommer snart) och det är nu jag kommer till saken.. magen, jag är så rastlös och jag får inte träna, men nåååågra situps, lite planka eller nått kan väll inte skada? Jo det gör ju det, så jävla trist. Dessutom ska jag jobba imorn, fredag och lördag så vill inte anstränga kroppen mer än vad som behövs för det är nämligen vårruset på tisdag. Då ska jag fan vara fit for fight. Ska bli skitkul. Nu ska jag fortsätta titta på abs-bilder och plåga mig själv. Det kanske blir en liten promenix senare iaf.



Det är ju lite roligt att tävla mot sig själv så där..

ibland, kan jag tycka!


HHAHAHA



Måste träna!!

Fan, jag är alltid som mest träningssugen när jag absolut inte får träna. Och hela dagen på jobbet har man gått och känt och klämt på alla styrketräningsgrejer. Vill köpa med mig allting hem och superduperträna!

Något jag näästan köpte var 2st 1kg wrist wraps och hopprep. (nu vet ni vad jag önskar mig) Hade varit en jättekul utmaning denna afton, men sjuk som man är måste man motstå. Istället valde jag faktiskt att köpa ett nytt running set; korta löpartights och en löp-tshirt, svart adidas. Och en ny keps, vit puma. Sånt som alltid behövs fyllas på. Om inte imorgon så på torsdag ska jag vara tillräckligt frisk att inviga de nya grejerna. :)



Sjuk, såklart!

Detta blev dagens frukost, för som vanligt är jag sjuk.
Blir så trött på detta, speciellt när man har ett skönt flow i träningen och precis fått ett nytt jobb och får jobba mer än beräknat.

Mamma tjatar om att jag alltid är sjuk för att jag tränar för hårt och att de som tränar mycket ofta har dåligt immunförsvar. Men vafan, man blir ju pigg, frisk och stark av att träna. Men ändå valde jag att fråga Dr.Google och det visade sig att mamma hade rätt.

Vid tung fysisk träning, det finns inga studier som säger vad som är "tungt" eftersom alla har olika förutsättningar, men när man har tränat mer än en och en halv timme eller när man verkligen känner att man har kört slut på sig själv.. ja då har man tränat hårt.. tydligen. ;P Då blir kroppen så matt att den inte orkar hålla uppe immunförsvaret och det är därför man inom en halvtimme efter man har tränat ska ta en återställare, som gainomax eller äta ordentligt med kolhydrater och protein, det är vid det här tillfället som immunförsvaret är som sämst. Och jag, som de flesta andra, öppnar och slår ihop min gamla vattenflaska direkt efter jag tagit i svettiga hantlar och maskiner. Och sedan suger på den där när immunförsvaret är som sämst, det är inte så konstigt att man blir sjuk jämt.

Så några tips till er som också blir sjuka jämt och tränar mycket, prova äta kolhydrater innan träningen, dom hjälper kroppen att hålla immunförsvaret uppe när du tränar, använd handsprit efter gymmet, öppna flaskan med munnen och diska den så ofta som möjligt, drick en gainomax eller ännu bättre; actimel som hjälper kroppens immunförsvar direkt efter träning, och satsa på att få minst 8 timmars sömn varje natt.


Var kan man få tag på en kattbjörn?



Söötooo!



Flyttar

I sommar ska jag antagligen få flytta till samma sida av stan som ello, sara, kim, sonny, matte med fler med fler med fleeeeer. Jag har nämligen blivit ensam kvar på ''min sida'' men nu kommer jag få vara med i gamet igen. Jag ska få bo i en likadan lägenhet som ello bor i, med uteplats och egen ingång, så det kommer nästan kännas som att jag bara flyttar min gamla lägenhet lite närmare alla andra, kommer bli superbra!


Det är högt i tak så man kan göra koola hopp och så kan man göra chins i de här lägenheterna..


Bow chicka wow wow

Helgen har varit kanon. Vi har PWat, supertränat, solat, grillat, planterat blommor i ellos rabbatter och bara njutit av sol och ledighet. Och jag är faktiskt ledig idag med, sitter här ensam och googlar på kaffe-milkshakes. Blir skitsugen!! Jag inser att jag måste köpa fina milkshakesglas och försöka hitta ett någorlunda nyttigt kaffe-shake-recept. Som är tillåtet att dricka nu när jag går på superprot-diet.

Äh nu ska jag ut på en liten pw, senare idag ska vi åka iväg för att böna och be om en lägenhet som måste bli min. Önska mig lycka till! :)


Fan vad jag läckte

Irriterar mig på att petter och september använder ord som dom tror är hippa! Låter bara som hon kissat på sig!


Lördagsgodis, eller inte. ;)

Hittills har det varit en suuuuperduperdag! :)

Den började 9.00 med att jag gick upp och drack en kopp kaffe. Därefter träffade jag Ello och vi gick en morgon-pw på 4km. Sen var det hem och väcka Sonny, fixa frukost och ladda inför nästa utmaning; pulspass på friskis. Då höll jag på att spy, det blev frukost lite för tätt inpå kände jag.

Efter en liten vila så körde vi ett styrkepass på gymmet, vi körde axlar, bicep, tricep och lite ryssk klocka ;) Kan lova att jag körde helt slut på mig själv, en gång började jag nästan gråta för jag var så rädd inför ett set, haha!

Sen blev det lunch och solning hos ello som har flyttat till nytt med uteplats. Ikväll lockar Adrian Lux på pluto. Är trött som fan, men älskar Adrian Lux.

Imorgon ska vi köra en liten repris på dagens träning. Beach 2011, nu jääävlar!!





Nu måste jag få se den här filmen!



Trevlig Fredag!

Japp! Det är redan dags för helg igen. Tycker veckorna rusar fram nu, skönt det. :)


I'm back!!

Har saknat träningsmotivation de senaste dagarna och har inte vetat vad jag ska göra för att bli inspirerad, känns som man behöver mer idag för att bli inspirerad mot vad man behövde för ett par månader sedan. Det är som en drog, man börjar med något gram men behöver sen dubbla doser för att känna effekt. ;P

 

Jaja, idag tvingade jag mig iaf iväg till gymmet, vilket jag har typ bestämt att jag inte ska göra, träning ska inte vara ett jobbigt, tråkigt tvång. Det ska bara göras när jag vill och tycker att det är kul, men jag tror ändå att efter två helger i rad av ölande och ingen träning gör att man blir bekväm och ointresserad av träning, så idag tvingade jag mig faktiskt, typ rädd för att tappa all lust.

Så tänkte att jag skulle köra på crossen eftersom det var så länge sen, 9 veckor sen faktiskt, har satsat så mycket på löpningen nu så det kanske är de som tröttat ut mig, för lite variation. För 9 veckor sedan körde jag krossen på styrka 7 och när jag blev trött gick jag ner till styrka 2 för att vila mig en stund. I dag körde jag på styrka 10 i 25 minuter, sedan på styrka 20 de sista 5 minuterna. Helt utan problem. Blev så jävla impad av hur mkt starkare jag har blivit under den här tiden.. och det var där jag hittade min inspiration... MIG SJÄLV! wiho!

 

Jag som har fått motivera och peppa andra kan nu inspirera mig själv, känns skitbra. Så efter crossen körde jag cardio på bandet, puls 158 i 30 minuter och var fortfarande superpigg och peppad, så sprang 15 minuter skiiiiitsnabbt bara för att bli av med all jävla energi! Och efter det medans jag väntade på att Sonny skulle träna klart så tränade jag lite biceps, bröst och stretchade jääättteenoga! Nu är jag supernöjd!

Att tvinga sig till att träna kan ibland vara bra. Nu är jag superpepp inför imorgon. Ska upp kl 6 och powerwalka med Ello. Vi har det superbra nu, för hon bor jättenära Sonny så vi kan PWa varje morgon när jag sover hon Sonny. :)


Kul vilken skillnad lite kläder kan göra.

Liite mer vår- & sommarkänsla nu! :)


Bieber quote



godmorgon!

Det kändes skumt att komma utanför dörren klockan 7 på morgonen och mötas av både dagsljus och snö. Tycker årstiderna går in i varandra nu. Det jag undrar är när vi ska ta upp kampten mot ozonlagret? Ni vet spraya hårspray, köra bil i onödan och mata kor med bönor och chili, så vi kan få sommar året runt.

Jaja, min morgon-PW är avklarad och om ett tag ska jag iväg och jobba igen, det ska bli kulkulkul. Men först frukost och dusch.


nomnomnom

Tumblr_lkgflfwk5i1qdcovuo1_500_large

Det är dags att sova nu om man ska orka upp imorgon på en prommis innan jobbet.

nattenn



Zack

fem och en halv minut av.. ja? skit eller något helt genialiskt? jag är förtrollad. detta är så bra, im zack stand back.
vill göra något liknande själv! jag ska göre.. nu är det min tur att göra musikkarriär


SKANDAL!

Vad har man för problem.. om man köper biljetter, köar bland skrikande fans (riskerar att bli mördad av dom) för att få ägga Bieber.. Och så missar dom, det enda dom lyckades med i denna kupp var att ge JB liiite mera pengar och liiite mer publicitet! :)
Hur kan man ogilla någon man aldrig träffat så mycket? Måste vara avundsjuka pojkvänner typ. Aja, "varumärket JustinBieber" står ju för att skita i sina "haters", kämpa för sina drömmar och uppskatta dom som bryr sig om en. Never say never! Så vi får hoppas att JB personligen inte tar illa upp. Orka vara taskig mot andra bara för att det inte går bra för en själv!

 


Kikade JB's twitter och han verkade inte va så ledsen. Detta skrev han för 2 timmar sen:

I LOVE AUSTRALIA!!! Thank you ladies -http://www.novafm.com.au/video_special-investigation-what-is-bieber-fever_111209




 



Nu är det faktiskt så här!



Skolan utlovade att vi ska arbeta som projektledare & marknadsförare efter utbildningen. Det var anledningen till att jag sökte. Men vi skolas bara till att bli säljare. Det kan man bli utan utbildning. En elev blev nekad sin lia av skolan för att det inte var b2b-försäljning. Men får man sin lia genom skolan får man dela ut reklamblad i 10 veckor. Jag har provat i två terminer nu. Jag är inte nöjd, hade jag inte provat hade jag inte vetat. Det har hittills kostat mig 51 000 kr. Som ska betalas tillbaka med ränta. Varför ska jag då fortsätta, när skolan inte kan ge mig det jag vill ha? Bara för att få en utbildning? Men vad är den värd om jag ändå inte ska arbeta inom detta i framtiden? Mitt val är att hoppa skolan, jobba och tjäna pengar i stället för att leva urfattig och sen betala tillbaka det. Då kan jag resa, shoppa, leva och njuta av att vara ung. Skolan tar jag upp igen när jag är gammal nog att veta vad jag vill göra med mitt liv. Punkt slut!

Och dessutom behöver ingen samtycka med mig egentligen, för jag vet att mamma iaf stöttar mitt beslut.

Ska även tillägga att vi har bra lärare! Det är skolan det är fel på och jag känner mig lurad till att ha valt fel utbildning.

Nu ska jag peppa mig själv, med lite bilder, inför mitt framtida liv med en inkomst.. kommer se ut lite så här. ;)


Om sanningen ska fram..

..så tyckte jag låten var dålig tills jag såg videon! nu gillar jag den, man får göra så. :)


Hej bloggääähn! :)

jaaaag är sämst på två saker på helgerna! att träna och blogga! jag ska skärpa mig nu! :)
jo juste, och så är jag trött i veckorna efter att jag har jobbat, ni vet ont i fötterna/benen-första-dagarna-blabla. Så jag orkar inte träna efter jobbet.. och då har jag heller ingenting att skriva om.. för mitt liv är inte så mkt rolgiare än så!

eller joo, jag har träffat en kändis! nu kan jag skriva upp en andra person på listan över kända personer jag träffat.. så förutom jean-pierre barda så har jag träffat daniel paris, ni vet han från ung och bortskämd!
Valborg i all ära, så vi bestämde oss för att matcha med jeansjacka och sjal, lite slarvigt om halsen.
Här vill han ha mitt nummer förstår ni.. men jag försöker snällt förklara att jag är upptagen!
tyyyp.. ;P


bloggen, jag hör av mig när något nytt spännande har hänt! :)


RSS 2.0