Alice


Heja Alice!
Min idol i höst! :P
 Jävla jävel

VL är inkompitenta jävla idioter!! Tycker man ska få jävla taxiersättning varje gång bussjäveln inte dyker upp eller när man kommer till jävla ankomsplatsen en kvart senare än beräknat.

Tycker inte att busschaufförerna gör något fel eller att dom ska köra fortare. Det är tidstabellerna som behöver ses över!


Historien om bullen - En natt efter krogenEtt glas vin!

After worken, bmb.
En tjej går in i mig, jag fastnar med överarmen mellan hennes jättestora bröst och hon drar med mig en bit. Jag går sedan till Sonny som uppmärksmmat alltsamma.
Säger: tänk om någon kunde fastna i mina jävla bröst någon gång.
Sonny svarar: jag har iaf fastnat FÖR dina bröst!

Kvällen räddad! ;PSkolan!

då var första dagen i skolan avverkad.. jag ska alltså gå företagssäljare på hermods yrkeshögskola. detta innebär att jag om två år ska kunna jobba som bland annat affärsutvecklare, key account manager, marknadsförare med mer.. vi har börjat med strategisk och taktisk marknadsföring. JÄTTEKUL! det är just marknadsföringsdelen som lockade mest när jag sökte och jag har bara idag fått lära mig massa intressant. ringde sonny och försökte lära honom allt jag lärt mig.. jag vet inte om han lyssnade! som jag trodde ligger jag efter så jag kommer nog spendera helgen åt att plugga.. det ska bli kul! :D

Stor prestige till bläckpennan som går att sudda!
Finns att köpa på clas ohlson för 29 kr. 
Finns i rött, blått och svart.
Rekomenderas!

School is cool

imorgon börjar jag skolan! detta hände väldigt plötsligt, fick veta IDAG att jag kan komma IMORGON. Jag ligger 2-3 veckor efter men jag ska nog lyckas jobba ikapp dom andra. Jag har alltså missat "team-buildingen".. och uppdelningen till grupparbetet dom gör nu - Perfekt!


..Men det ska bli kul att få lära sig saker och bli smart! ;)Sveriges Bella Swan


Madeleine Finck-Björgenoh my god!

hahaha helt stel i ansiktet!! jag hör att hon skrattar/fnittrar, men kan inte se det! ;Pdenna serie har tydligen PREMIÄR IKVÄLL!!! om en timme typ. Har itne ens sett nån reklam för detta eller hört nån prata om det alls! men självklart ska jag se det! :)läskigt..religiösa är faktiskt otäcka, detta är nån typ av vallåt för kristdemoraterna..
men det svänger ju!

val imorn! spännande!!! jag läängtar!


godmorgon -_-

den här natten gick fort! inga avbrott alls. har sovit djupt enda tills jag vakna!
dricker en kraft kung till frukost och snart är det dags för en 40-minuters promenad till jobbet..

bäst jag går lite tidigare än planerat, kommer säkert ta 50-60 minuter.. jag känner mig seg!Biggest Loser Sverige

åh så kul tänkte jag! för jag gillar biggest loser från usa.. men orkar inte med allt gnäll. amerikanare är ju alltid så ledsna och sentimentala på tv. i ALLA program. så nu hade jag sett fram emot ett motiverande hälso/tränings-program på svenska. men fanimej, dom där jävla svenskarna grät ju också hela tiden.

men för övrigt var det ju ändå bra, jag hejar på han den tjockaste. han visar ju att han verkligen vill.. och att han KAN för att han vill! hon den ena som åkte ut idag förtjänade det. orka gråta när man "hänger löst" och säga "jag vet att jag kommer gå tillbaka till mina gamla vanor om jag blir hemskickad nu.." .. jävla gnällspik, har man så dålig motivation så tar man bara upp någon annans plats där.

Idag har jag satt foten på friskis igen efter en sommars ledighet. det gick bättre än jag trodde.. jag hade glömt hur skööönt det är att springa! skönt för både kropp och sinne! ;)
Tillbaka imorn!

 äcklad

Är det bara jag som blir äcklad av den där reklamen för mascaran wig wham. Hon den där svettiga tjejen, med flottigt hår som hänger i ansiktet och ögonen på henne. och ögonfransarna.... ser ut som hon har målat dom skit-tjocka dagen innan, sovit med dom och sen målat på lite mer dagen efter..Högst upp på önskelistan nu!RSS 2.0