lööördagg

Idag har vart en bra dag. Jag har inte sovit så bra, men vaknat bra, och vart på bra humör hela jättelånga dagen, på jobbet också.. eller blev lite sliten där ett tag när jag sprungit för länge i lobbyn, men skönt att slippa kassan. Och sen har jag städat och gjort fint för jag har fått två nya medlemmar till hushållet, en diskmaskin!!!!!!!!!!! :D :D :D och så har Wilma blivit stor nog att flytta hemifrån, så det fick bli till mig. Nu slipper hon dom andra dryga katterna och får lite lugn och ro. just nu ligger hon i sängen och väntar på att jag ska gå och lägga mig också. klok katt, jag ska ju upp klockan sex imorgon, huuuga! men innan sängen blir det att packa träningsväskan och kika på film! imorgon ska bli lika bra som idag eller ännu bättre.

Vi kanske åker till gustavsvik och badar på lovet! :)


världens största ögon på världens minsta huvud! jättechockad 24/7



Träningsvärk!! :D


ääh, jag går och lägger mig igen

..och när jag sovit några timmar till ska jag städa. jag ska göra det, det har jag lovat mig själv hela veckan, att på fredag när jag är ledig, då ska jag städa och diska och tvätta. för sen ska jag jobba röven av mig ett bra tag, och då vill man ju ha fint hemma och rena kläder.. rena jobbkläder typ. mer behöver jag inte.

och efter jag har städat ska jag handla.. ååhh.. blir arg på mig själv, för jag vill inte och orkar inte! hatar att handla mat, man bara slösar pengar på skit som ska ruttna i kylen sen. tror jag bara ska köpa godis och några filmer.. men just nu vill jag sova bort ett par timmar till.

sen jävla ska jag tagga till! så jag får saker gjort och kan sova igen! :)



 men hallå? ska vi komma fram till vad vi ska göra v10 när vi har semester? har fått förslag som gbg, kryssning och typ supa varje dag hela veckan.. nått värt vill man ju göra :)



seegt

tiden går så jävla långsamt. den går inte ens fort när jag sover eller har roligt. jag väntar inte på något, vill bara att tiden ska gå snabbt ändå, så man får det här överstökat.. vad det nu är, väntan på bättre tider typ. aja nästa vecka ska jag få börja jobba som vanligt igen, då kommer tiden antagligen flyga iväg. hoppas



pratade med ankan idag, hon har vart i sthlm sen i söndags på kurs, jag saknar henne! HAHA bilden är på oss för över två år sen, när vi var nya på donken och sa att vi bara skulle stanna där ett par månader tills vi hittade riktiga jobb, och vi skulle aldrig utbilda oss och bli riktiga donkenjobbare. hela vår halvårskull(alla som började samtidigt som oss) har lämnat boet nu, det är bara vi två kvar, vi som var mest negativa. jag är värdinna nu och ankan kommer hem imorgon som färdigutbildad skiftledare. uuusrk, vi måste börja söka dom där "riktiga" jobbet snart. :P


Thailandbilder, när jag var lycklig och tiden fick gå huuur långsamt som helst



längtar bort/tillbaka




Har iaf beställt två nya böcker, som jag hoppas kommer med posten imorgon så jag har något att göra i helgen.  ;P



 i taket lyser stjärnorna.... varför har jag inte läst den förr?? dumt



fortsätter vara äcklig

nu har jag varit på vårdcentralen och fått min böld klämd. ja det var en böld, precis som jag trodde, efter allt grey's anatomy-tittande kan jag börja diagnotisera mig själv. Carro, som ha praktik där, fick hjälpa till att klämma bölden, på sin födelsedag. det var liksom min gåva till henne, kan man säga. :) om några timmar ska jag jobba och jag tänkte försöka klämma in lite sovande, filmtittande och kanske en dusch innan det.



imorgon...? jag är osäker på vad jag ska göra imorgon.  jag hade först tänkt träna två gånger, eftersom jag är ledig, men nu har jag en äcklig böld som jag inte vill ska spricka och äckla sig så jag ska ta det lite lugnt. så min andra plan var att städa, storhandla för en gångs skull och sen laga mat, se på film och somna tidigt för jag ska jobba på lördag. meeein, nu ville ello ta något after work-glas eller två. hon ska iväg kl 22. så det blir ju tidigt. aaahh ääshhcv-- jag får tänka på saken. nu blir det filmtajm, ska se Alexander tror jag.


orka att Angelina Ska spela Colin Farrells morsa... ? dom är ju lika gamla



Dempa-äckel

jag hade ett litet sår av något slag längst ner på ryggen, som har skavt sig mot mina äckliga donkenbyxor ett par dagar nu. inatt kunde jag knappt sova för jag hade så ont. imorse var det hårt runt om såret som gjorde ont så jag satte ett plåster på när jag skulle jobba, men det det skavde och gjorde ont ändå. har knappt kunnat böja mig för att det sträcker/sliter i såret. efter jobbet skulle jag ta av plåstret och titta. jätteäckligt, det ser ut som en skitstor finne nu, som har spruckit, själva hålet är en halv cm stort och så är det en gulgrön klump i såret. när jag trycker typ 2 cm ovanför såret, där det är sådär hårt så kommer det ut var. så jag har en stor varböld på ryggen nu. jag är äcklig. det är tur att en sån skör människa som jag har en vän som är sjuksköterska!(snart) Sara har liksom telefonjour 24/7, sju dagar i veckan, men imorn ringer jag doktorn, han måste klämma min finne, varböld, tumör eller vad det nu är.

nu njuter jag av att vara hemma och slippa ha jobbkläder på mig. tshirt och mjukisar har aldrig vart skönare!

det luktar var och blod, jag har var- och blodsmak i halsen.uuuuurk!!



Jag och Malin har sökt samma jobb. Hoppas någon av oss får det.


jag vill internetshoppa!!



jag suger

just nu är mitt jobb gaanska okej, när jag få stå i kök, för det är faktiskt kul. så där vill jag stå varje dag, hela dagarna. jobbet är också bra just nu för att jag är superfattig och har ingen mat hemma, på jobbet finns det ju massor med mat. annars suger det att jobba. meeen, jag har kommit på att det suger lika mkt att inte jobba, för jag gör ju ingenting, jag ser inte ens på tv. jag liksom bara sitter ner eller står ibland. tittar i kylen som är tom, river på mina naglar, skummar igenom gamla böcker och väntar på att klockan ska bli mkt så jag kan gå och lägga mig. lediga dagar går jag en promenad på 1-2 timmar. sen väntar jag på klockan igen. jag sover runt 12 timmar per dygn. deprimerande när man tänker på det! jag kanske ska ta och beställa några nya böcker. en god nyhet är iaf att sverige spöa finland imorse, jag skulle se det, men jag valde att sova istället. jag väntar nog bara på bättre tider. typ sommar, 3 månader kvar.. eller lön! :)



du är så jävla blekt


tro mig, igår åt jag 28 nuggets! jag kan inte sluta, jag behöver hjälp!!
nu ska det bli lugnt ett tag, mitt hjärta klarar inte mer!

längtar mest efter: semester v 10! :)
saknar mest: thailand!! verkligen! jag gråter lite, jag vill inte vara här mer, jag vill tillbaka, nu nu nu! Säga upp mig, sälja soffan och köpa enkelbiljett. ÖÖhh

Jag har börjat spara nu! Jag åker igen nästa vinter! Den som vill får följa med.


lördag

nu luktar det bränt, plattång, utgång! :):):):)


HAHAHA nördsen


vaaken!!

jag vaknade fem i åtta, av mig själv! :) nu ska jag se på grey's anatomy, slinga håret, för det är sådär brun/orange sen jag var i thailand, och så lite ljusgrå utväxt på det. sen ska jag åka ner på stan och sola och kanske köpa något att ha på mig ikväll INNAN jobbet kl 12!! :):) (eller så ser jag två avsnitt av greys och solar efter jobbet, har inte riktigt bestämt mig än)

Om jag bleker tänderna också kommer jag se ut så här, som jag gjorde förra vitnern! HAHA kritvitt hår, vita tänder och friterat ansikte! :):)




I sommar ska jag ha Alessandra Abrosios kropp! Köper friskiskort när lönen kommer! :D


hård


nu är jag inte tjock längre, jag är stenhård! och svettig. har träningsvärk i vader, lår, stenhårda MAGEN, bröst och armar. jag var på friskis i måndags, powerwalkade 60 minuter igår och gymmade idag. imorgon jobbar jag hela långa dagen så kommer inte hinna träna nått, om jag är morgonpigg kanske jag promenerar till jobbet, det tar ju 45-60 minuter. då är jag duktig! fast morgonpigg är jag aldrig, vare sig jag börjar 6 eller 14! på lördag blire utgång, så nu måste jag hitta något att ha på mig. so long suckers! :)



från i lördags


var ute med ankan och hennes kompisar i lördags.. vi var först hos ellen sen å, pluto och bmb.. är mitt hår verkligen så där långt nu? trodde det gick typ precis till axlarna. träna snart med ello! :)



twilight



alla hjärtans dag måste ju firas på nått sätt. och eftersom jag inte har något eget kärleksliv får jag se på twilight! har fått den av kim på dvd så slipper titta på datorn nu. sen ska jag sova för imorn ska jag upp tidigt och hänga med ello till friskis innan jobbet! hoppas jag orkar hela passet. :)



tjockis :)

jag lever två veckor i förtid, jag går runtoch undrar varför lönespecen, hyran och nya schemat inte kommit. måste försöka tänka mig tillbaka två veckor, så jag kommer rätt igen. stresspanna, ont i hjärtat, huvudvärk.

jag är en tjockis, jag har inte tränat på 100 år och har druckit massa öl och ätit pizza. imorn är det måndag, den där gyllene dagen för oss tjockisar, när vi ska starta fresh, mitt nya hälsosamma liv börjar på måndag. ingen skräpmat, godis eller läsk. och träna så ofta jag kan, jag har ju ändå inget liv.. jag bara super bort det! tragsikt! men nu ska det bli ordning, har ändå inga pengar kvar och jobbar de två kommande helgerna.

jag ser det nästan framför mig, hur min blogg förvandlas till en sån där tränings/hälsoblogg. där jag lägger ut bilder på min muskler och skriver olika GI-recept och kalorilistor och så tips för hur man ska stå på vågen för den ska visa mindre och vilken vinkel man ser smalast ut i. jättepoppis kommer den bli. så nu ska jag göra matlådor för resten av veckan, så jag inte äter jävla nuggets hela tiden. man blir ju lurad av den sportiga reklamen, man tror man är supernyttig när man trycker i sig ett 18pack. ja.. jag gör faktiskt det! hela dagarna ..känns det som iaf.



lite reklam så ni ska bli sugna och hälsa på mig på jobbet!



glad alla hjärtans dag



..fortfarande singel :P


i'm mad



orkar inte leva

det är hål i alla mina strumpor!!!!

om åtta timmar är jag hemma i lugn och ro igen!


Fika

Fikade idag med Malin, Alexander, Lovisa, Emmah och hennes lilla Cornelia! Supergulliga gullunge! :)



Nu ska jag bege mig mot jobbet för att träffa Ankan och Denice, sen ska vi till Ankan och supa supa supa/fest fest fest. Malin och Veronica kommer också! :)


Mer sommar

Min blogg passar i sommarbilder.



mimer

35 olika personer har besökt min blogg idag. jag känner inte ens så mkt folk, vilka fan är ni egentligen?


jag tror brevbärarn skiter i att ge mig någon post nu för tiden, jag kan knappt komma ut ur lägenheten. det är ett flera meter brett och djupt hål i backen precis utanför min dörr. jag kan inte klättra ut ur fönstret heller för där håller mimer på att mura in mig med snö. vilken tur att jag inte jobbar så mycket den här månaden så jag kan stanna inne. det jämnar ut sig med att jag inte får några räkningar.


kimpa var förbi idag, hon ska till thailand snart. jag vill också, snart.


Skrämma Malin

Gubben på kontoret! :)



mobilbilder från i somras :) saknar, längtar!




haha!


livsfarliga skor


HAAAHAHAHAHA jag dör!!!!!!!!!!


de senaste helgerna



...

Jag lever! :) och nu ska jag äntligen få se på himym!

 



RSS 2.0