Never say never!

Tumblr_ll7hyt5sbc1qhttzro1_500_large


I fredags hände något underbart.. Justin Biebers film Never say never släpptes. Så idag har jag äntligen fått se den. Jag grät och Sonny hade gåshud genom hela filmen. Det är helt otroligt hur en sån liten kille kan bli så sjukt stor på så kort tid. Nu sitter jag och lyssnar på hans musik och är hög av Bieber Fever.


Never say never drog in mer pengar på sin första vecka än vad Michael Jacksons This is it gjorde under hela sin tid. Never say never är nu världens mest sedda konsertfilm. Justin har uppträtt på madison square garden, arenan där Rolling Stones, Elvis Presley, Johnny Cash, Michael Jackson med fler har spelat. Det störta han någonsin kan göra i sin karriär är redan gjort. Det sägs att det är riktigt svårt att fylla denna arena och det är helt sjukt att en 16 åring så tidigt i sin karriär lyckas sälja slut den på 22 minuter.

Jag vet att många skrattar när jag säger att han kommer bli nya king of pop, men de som inte fattar det har inte gett han en chans.. se filmen så kommer ni förstå. Detta är ingen kille dom valt ut pga hans utseende och sedan fått han att lipsynca och se snygg ut för att tjäna pengar på han.. Han sjunger så jävla bra, han spelar gitarr, trummor och piano. Detta har han gjort sen han var 2 år gammal och han har inte tagit några lekitoner. Han är ett så kallat underbarn, han kan till och med lösa rubiks kub snabbare än jag. ;)

Jag vet att Justin kommer ha en livslång karriär, detta är inte något som bara kommer gå över om nått år eller två. Och jag är säker på att jag kommer vara ett troget fan föralltid.

Tumblr_ll1pgxozha1qedlruo1_500_large1207_largeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0