URSÄKTA MÅSTE VISST RÄTTA MITT TIDIGARE INLÄGG!!


1.Förlåt mamma för jag inte vill se ut som alla andra, jag kanske vill ha en annorlunda hårfärg och det var DU som hjälpte mig få den!!!
2. Jag vill inte stå i kö! Ingen vill stå i kö!


Nejfyfan! Jag får ladda inför imorn istället. då slipper jag köa och betala för dricka och inträde. (3. Jag kan inte rå för lilla mamma att saker kommer till mig, och att jag väljer att ta emot det som är gratis, för jag är ekonomisk av mig, slösar inte pengar i onödan!!) jaa, jag tycker det låter bättre, såå vad ska jag göra idag då? jag har röjt ut massa skräp ur min skräpiga lägenhet, kör diskmaskinen nu (4. Ja, jag är en normal människa somgör hushållssysslor! du kanske inte läste denna mening??)och tänkt måla naglarna. Sen kanske jag kan dra och sola lite och kika in på jobbet för att se om dom sköter sig nu när jag har långhelg, (5. Du missade nog denna meningen också om min arbetsmoral!) och sen hänga där hela kvällen. :) eller?? då kommer någon jävel där övertala mig att gå ut ikväll. jag kanske köper godis och cola (6. Jag skriver att jag äter!!!) så jag håller mig hemma hela kvällen istället. (7. Jag är hemma en fredagkväll!! hela jävla inlägget handlar om att jag ska vara hemma och inte ute och ränna.) tror wilma skulle uppskatta lite sällskap en fredagkväll. hon ska också få godis. (8. Jag skriver om katten också!! som du tyckte att jag borde göra, du missade säkert detta också!)

tips på någon bra film? (9. Shit vad blåst jag måste vara som inte kan komma på själv vad jag ska se för film!! eller hur?)

10. Nej jag tänker inte ta bort det här inlägget nu! Det står kvarKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0