Min vardag.

Något jag stör mig så extremt mycket på i vardagen är pensionärer och vl. Det är sånna störningsmoment som alltid finns där. Idag såg jag på vl's hemsida att bussen jag hade planerat att åka med skulle bli sen, och bussen som gick innan var också sen, så om jag KUTADE ut på en gång skulle jag hinna med den.. och det gjorde jag. Det var tre andra som gick på bussen och jag hann fram innan den sista gick på. ÄNDÅ ska jag få en "utskällning" av en PENSIONÄR, som kör bussen! Han sa nått om att han var ju redan 5 min sen, så jag hade egentligen inte hunnit med honom.. blabla. Jag skrattade lite, som om han skämtade med sin utskällning, orkade inte förklara för en pensionär att man faktikst kan se på IN-TER-NET exakt när bussen ska komma, oavsett om den är sen eller tidig.

Och eftersom jag fick springa ut till bussen så hade jag inte hunnit få svar på min sms-biljett, så han fick börja köra medans jag väntade på biljetten. När den kom täntke jag visa den för han i farten... Alla andra busschaufförer (under 65) kollar bara snabbt och låter en gå bak och sätta sig. Men nej den här penionären tog min telefon, och råkade samtidigt trycka på något. Höll den långt ifrån mig och viftade (mina hörlurar satt fortfarande fast i luren) och sa "ser du vad det står eller??".. (för att visa då att han inte såg när jag snällt ville visa han) jag svarade "nej! du har ju tryckt bort smset!" .. så fick jag tillbaka telefonen och fixade tillbaka smset, då tog han den av mig igen.. "ser du vad det står eller???" och viftade med den på ett lagom avstånd.. jag svarade "nej, jag har inte mina glasögon just nu, vill du att jag ska läsa åt dig eller vad är det?" .. Då blev han tyst, tittade på smset och gav mig telefonen.

Så här arg var jag. På pensionärer och vl.

Vid nästa hållplats hoppade en kille på liiite sent, då fick han också minsann höra att hade busschaufförn vart i tid, då hade han inte hunnit med.. NEJ MEN DÅ HADE HAN VÄLL TAGIT EN ANNAN BUSSJÄVEL!!


Väl framme på gymmet var jag skittjurig för jag blivit så dåligt bemött. Klockan var 9.00 så friskis var självklart packat med gamla gubbar. Supertjurigt var det! En gubbe hade tagit den maskin jag ville träna på, och han var seg som fan och jag fick gå runt och vänta. Tillslut när han sakta men säkert började röra sig ifrån den gick jag fram och frågade om han var klar och det var han så jag satte mig. Då lutade han sig fram och frågade "Vad står det på din tröja?" .. åh nej nu kommer jag få skit för det också.. "Det står, they say, I was in magaluf but i can't remember." .. "Magaluf? Vad är det?" .. "Spanien, min pojkvän var där i somras, det är hans tröja." .. "Jaha, där har jag aldrig varit." .... ..... .....  inget mer. jag fick inte skäll för nått. Så jag vågade till och med fråga gubben om han ville visa mig hur man gör med maskinen jag precis satt mig vid, och han var jättesnäll och visade mig.


Lite senare kom gubben tillbaka och gav mig en liten frukt, nu minns jag inte vad den heter, lite tröst för att jag inte hade min pojkvän med mig på gymmet tyckte han. Så, ja pensionärerna är förlåtna för idag.


När jag sen skulle ta mig hem, så glömde jag faktiskt att skicka smsbiljett när bussen kom, för jag är van med busskort. Så jag blev nästan rädd när jag klev på. Men busschauffören sa "Det är väll inte hela världen.." och så började han köra. På väg till nästa hållplats visste jag inte om jag skulle våga visa upp smset medans han körde. Men han sa "Låt mig se då, näämen gud så fint! Det är så man blir tårögd, tack så mycket, nu kan du gå och sätta dig!" .. Jag blev jätteglad haha, så vl är förlåtna för idag också!

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0