Lordag & söndag

Igår var en kanonersdag! Jag och sonny borjade dagen med att aka till hasslo spa. Där vi forst hade en timme i relaxen, bada i pool, angbasta och duscha i en rolig dusch som var en hink med ett rep som man drog i så man fick iskallt vatten över sig. Efter det fick vi en timmes massage, superskont!


sen åkte vi hem och gjorde supergod carbonara, jag overdriver inte nar jag säger att det är den godaste carbonaran jag ätit, mumsfillibabba! Sen var vi helt slut så vi sov i nästan två timmar, och vaknade klockan 19 och kändes att vi var tvugna att göra nagonting.

Sa vi tog en promenad forbi sonnys mor och far, och vi hade sån tur att dom satt ute pa sin snart fardigbyggda inglasade altan och drack vin och skulle snart satta igang grillen. Sa vi blev kvar där resten av kvällen. :)





idag gör vi fint pa sonnys balkong, och bar upp grejer pa vinden, jag blev utmanad att bara upp alla vinterdack pa mindre än 15 minuter. Sa jag sprang upp och ner for dom där jävla trapporna, fyra vaningar! Och jag klarade der pa halva tiden!! Tydligrn nytt rekord.. fast jag inte ens tror att det finns ett tidigare rekord, sonny lurade mig for att han inte orkade springa med dom själv! Sa nu ligger jag helt slut i sangen och han far fixa resten av balkongen själv! ;)


Snygga händer efter däck-utmaning.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0