Skumma drömmar

Inatt drömde jag att jag tappade mina tänder. Brukar höra om folk som drömmer om det, men har nog aldrig gjort det själv förrän nu. Fyfan vad äckligt det var! Jag minns att det betyder någonting, så jag googlade och hittade det här svaret:

Att man tappar tänderna i drömmen beror på att man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Man drömmer det som allra oftast när man är ung, vid tiden för första riktiga förhållandet, första flytten, jobbyte, barn, graviditet osv. Alla lite större förändringar i ens liv. Inte så många äldre drömmer detta, utan det kommer sig för mest  mellan 18-30 års åldern.Sen blev drömmarna sjukare. Jag drömde att jag var i skolan, det var annorlunda möblerat så jag blev lite fundersam. Sen när jag skulle gå ner från trapporna såg det helt annorlunda ut. I skolan har vi stora fönster runt trappan, så man kan se ut åt alla håll. Men i drömmen var det tegelväggar och det fanns bara ett litet frostat fönster på varje våning. Sen undrade jag "har jag tvättat håret idag?" ..För jag tänkte igår kväll att jag skulle tvätta håret innan skolan. Men jag kunde inte komma på om jag hade gjort det eller ej, kunde inte minnas min morgon alls. Och då kom jag att tänka på inception, i filmen får man lära sig att en dröm alltid bara börjar vid ett tillfälle, man vet inte hur man kom dit. Så då fattade jag i drömmen att det var en dröm.
Så jag fick för mig att göra något "crazy", tänkte att nu har jag chansen, för jag drömmer ju bara. Så jag öppnade ett av fönsterna och tittade ut, då var det ett tak utanför fönstret som man kunde klättra ut på. Och mina klasskompisar sa att jag inte skulle göra det. Jag försökte förklara att det bara var en dröm, att inget farligt kunde hända. Men dom blev hysteriska och försökte stoppa mig. Så jag blev lite osäker, drömmer jag verkligen?


Och då vaknar jag.. FAN FAN FAN!! Jag blundade igen och försökte komma tillbaka till drömmen... och jag lyckades!! Jag var vid fönstret igen, och nu var jag ju helt säker på att det var en dröm. Så jag klättrar ut på taket och samtidigt som folk försöker stoppa mig så kutar jag fram till kanten och slänger mig ut. Tänkte typ att jag ville se om jag kunde flyga iväg eller om jag bara störtar, i så fall får jag känna hur det känns att dö... Jag lyckades inte flyga.

Vaknade med ett sånt där sug i magen. Det var coolt som fan. Sen upptäckte jag att jag var sen till skolan. Så då blev det bråttom! :)


Kommentarer
Postat av: Sofie

Weard! Har också drömt sjuka drömmar på senaste, Kanske har med årstiden att göra eller att man lider av någon form av psykos? :P vem vet?

2010-11-19 @ 19:38:57
URL: http://honsofie.blogg.se/
Postat av: Ello

Haha, kommer du ihåg att jag drömde om mina tänder jämt förr :P Nu när jag väl slagit ut en, så händer det aldrig :D

2010-11-19 @ 20:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0