På nyårsmenyn.
Förrätt.
Salami: Spinata calabrese, vildsvin, tryffel, chanti classico.
Ost: Brie, gruyere reserve.
Kex: Saltiner, ritz.
Varmrätt.
Ugnstekt oxfilé, potatisgratäng, baguetter av olika slag.
Efterrätt.
Sonnys hemmagjorda kapten morgan-glass med choklad och hallon.
Och så såg man precis Victorias Secret-visningen.. fan!
Salami: Spinata calabrese, vildsvin, tryffel, chanti classico.
Ost: Brie, gruyere reserve.
Kex: Saltiner, ritz.
Varmrätt.
Ugnstekt oxfilé, potatisgratäng, baguetter av olika slag.
Efterrätt.
Sonnys hemmagjorda kapten morgan-glass med choklad och hallon.
Och så såg man precis Victorias Secret-visningen.. fan!
Kommentarer
Postat av: tjohej vad det går mellan pattar & lår!
ungefär som att ställa sig på vågen, se 2 kg + över jul och se vs showen idag. lite ångest får man då
Trackback